MENÜ

İsmail Kartal: Tek derdimiz futbol değil

Gaziantepspor’un hocası İsmail Kartal FANATİK’e konuştu: “Trabzonspor galibiyeti bu şehir için çok önemli. Çünkü zor zamanlar yaşıyoruz. Bölgede yaşanan olaylardan dolayı herkes endişeli. Açıkçası bu durum transferi de fazlasıyla etkiledi”

İsmail Kartal: Tek derdimiz futbol değil

Trabzonspor’u Orkan Çınar’ın attığı müthiş golle deviren Gaziantepspor’da teknik direktör İsmail Kartal, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı.

Terör ile savaştığımız şu günlerde futbol oynamaya çalıştıklarını belirten Kartal, “Zor bir ortamda çalışıyoruz. Bölge çok gergin ve yaşanan olaylardan dolayı herkes endişeli.

Açıkçası bu durum transferi de fazlasıyla etkiledi. Nitekim eldeki yabancı oyuncuları motive etmek için de çok uğraşıyoruz” dedi. Trabzon karşısındaki galibiyetin 3 puandan daha değerli olduğunu belirten Kartal, “Gaziantepliler’e bir nebze olsun moral verdiğimizi düşünüyorum. Oyuncuları maçtan önce yeni stada götürmüştüm. Onlara “‘Yeni Konyaspor olabiliriz. Her şey bizim elimizde’ dedim” ifadelerini kullandı.

‘Kadromuz eksik’

Transfere ihtiyaç duyduklarının altını çizen İsmail hoca, “Kadromuz eksik, takviye şart. Ancak durum ortada. Açıkçası Gaziantep’te tek derdimiz futbol değil. Ben yine de başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz orta sıralarda sezonu bitirmek” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ