MENÜ

Galatasaray'da Olcan Adın'ın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, Olcan Adın'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Galatasaray'da Olcan Adın'ın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen üç oyuncudan biri olan Olcan Adın'la yollar resmen ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekip, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'la birlikte lisans çıkarmadığı Olcan'ın devam eden kontratını tek taraflı olarak feshetti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde de Olcan Adın'ın sözleşmesi bugün feshedilmiş olarak değiştirildi. Bilindiği üzere, Galatasaray Olcan Adın'ın yanı sıra Umut Bulut ve Tarık Çamdal'a yeni sezon için lisans çıkarmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Umut Bulut'un transferi için de Kayserispor'la prensip anlaşmasına varılmıştı.

2013-2014 sezonu bitiminde Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, Galatasaray teknik kadrosundaki değişimlere rağmen göze girmeyi başaramamış, son olarak kadro dışında tutulmuştu.

Tarık Çamdal hala Galatasaray'da

Geride kalan transfer döneminde herhangi bir kulüple anlaşmaya varamayan Olcan'ın sözleşmesi, yıllık 1.8 milyon Euro'luk maliyeti de göz önünde tutularak tek taraflı feshedilmiş oldu.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in takımda kalmasını istemediği Tarık Çamdal ise transfer sezonunun bitimine 2 gün kala herhangi bir kulüple anlaşmış değil.

Granada iddiası var

DHA'nın haberine göre ise; Galatasaray fesih işlemini Olcan Adın ile uzlaşmadan yaparak UEFA'nın belirlediği 65 milyon Euroluk harcama limitini aşmamak için bu yola başvurdu. Ancak oyuncu ve menajeri ile uzlaşma sağlanmadığı için Galatasaray ile Olcan Adın arasında hukuki süreç başlayacak.

Bu arada Olcan'ın İspanya'nın Granada takımı ile görüştüğü ve büyük ihtimal ile İspanyol kulübü ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.





Galatasaray, Cheickh Tiote'den vazgeçti


Haberin Devamı
YORUM YAZ