MENÜ

Fenerbahçe Moussa Sow'da mutlu sona yakın

Sarı-Lacivertliler’den ağlayarak ayrılan Senegalli yıldız, Al-Ahli yöneticileri ile görüştü, “Maaşımı azaltmaya hazırım. Yeter ki beni Fenerbahçe’ye kiralayın” dedi. Müjdeli haber her an gelebilir.

Fenerbahçe Moussa Sow'da mutlu sona yakın

Her şey Aziz Yıldırım’ın NTV’de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla başladı. Başkan, “Sow’u alabiliriz ancak maaşı çok yüksek” sözleriyle adeta Senegalli yıldıza mesaj gönderdi.

Geçtiğimiz sezon 17 milyon Euro’ya Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ahli’ye satılan ve göz yaşlarıyla Fenerbahçe’den ayrılan Sow, geri dönmek için hemen harekete geçti.

Kendi kulübünün yöneticileriyle bir görüşme yapan 30 yaşındaki oyuncu, “Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Beni oraya kiralayın. Gerekirse maaşımda indirime gitmeye hazırım. Yeter ki bana kolaylık sağlayın” diyerek Sarı-Lacivertliler’e gelmek istediğini açık bir şekilde anlattı.


Kadıköy'de kırmızı çıktı ortalık karıştı!


Hocası onay verdi

Moussa Sow’un bu tutumu sonrası, Al-Ahli Teknik Direktörü Olaroiu, “Takımda huzursuz oyuncu olması hepimize zarar verir. Kulübün menfaatleri doğrultusunda ayrılabilir” diyerek transfere onay verdi. Al-Ahli’nin Fenerbahçe’nin yaptığı kiralama teklifini kabul etmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli taraftarların sabırsızlıkla beklediği müjdeli haber artık her an gelebilir.


Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası Caps'ler


Fernandao gidebilir!

Emenike ve Van Persie ile kıyasıya bir rekabete giren Fernandao, Moussa Sow transferinin bitmesi halinde gözden çıkarılabilir. Yönetimin, Brezilyalı futbolcuyu gerekirse Sow’un bonservisini almak için kullanabileceği ya da Senegalli’nin kiralanması halinde, Fernandao’nun da aynı yöntemle Al-Ahli’nin yolunu tutabileceği iddia edildi.

28 yaşındaki forvet her fırsatta Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu söylese de yönetimden gelecek böyle bir teklif sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Al-Ahli’nin iyi bir maaş teklif etmesi halinde golcü oyuncunun bunu kabul edebileceği öne sürüldü.


3 BÜYÜKLER'DE BİR İLK! Fenerbahçe 2'de 2 yaptı

Haberin Devamı
YORUM YAZ