MENÜ

Beşiktaş Atınç Nukan'ı transfer etmek istiyor

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala defans hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş, gündemine geçen sezon Redbull Leipzig'e sattığı Atınç Nukan'ı aldı. FANATİK, Atınç'ın menajeri Ahmet Mulut'a ulaştı. İşte detaylar...

Beşiktaş Atınç Nukan'ı transfer etmek istiyor

Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, defans hattına mutlaka stoper takviyesi yapılması gerektiğini söylemişti.

Bu gelişmelerinin ardından savunma çalışmalarına hız veren Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Atınç Nukan'a yöneldi.

İşte Aboubakar'ın forma numarası

Atınç için Leipzig kulübüne kiralık teklifinde bulunan yöneticilere genç futbolcudan kötü haber gelmiş ve 23 yaşındaki futbolcu en az 1 sene daha Leipzig'de kalarak futbol hayatına Almanya'da devam etmek etmek istediğini iletmişti.

Ancak bu sezon oynan hazırlık karşılaşmalsrında ve dün oynanan Hoffenheim maçında yedek kalan Atınç, fikrini değiştirdi.

Beşiktaş'ın kasası dolacak! Şampiyonlar Ligi...

FANATİK, Atınç Nukan'ın menajeriyle konuştu ve bu transferlerle ilgili detaya ulaştı. Menajer Ahmet Bulut, Beşiktaş'ın Atınç'a olan ilgisini doğrularken Siyah-Beyazlı takıma transfer olacağı yönündeki sorulara da cevap verdi. Ahmet Bulut, 'Beşiktaş'ın Atınç'a karşı bir isteği var. Atınç'ın da Siyah-Beyazlılar'a dönme şansı var' diyerek transferle ilgili olumlu yönde bir gelişme olduğunu söyledi.

Gökmen Özcan

TRANSFER DÖNEMİNİN EN’LERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ