MENÜ

Yasin Öztekin: Pes etmedim, etmem de!

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, sabah antrenmanı sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Yasin Öztekin: Pes etmedim, etmem de!

Galatasaray’ın deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında takımının 2. golünü kaydeden Yasin Öztekin, sabah antrenmanı sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sezona Beşiktaş karşısında Turkcell Süper Kupa zaferiyle başlayarak, 'kupa takımı' olduklarını vurgulayan Sarı-Kırmızılı oyuncu, “Lige de iyi bir giriş yaptık, ilk maçta seyircimizden yoksunduk ve bu bizim için dezavantajdı. Ancak 1-0 kazanarak üç puanı aldık, kendi adımıza çok önemli bir maçtı. Akhisar Belediyespor’a karşı da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hocamızın ve teknik heyetimizin bize anlattıklarını daha iyi karşıladık saha içinde. Kazandığımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

'Verilen şansı iyi kullandım'

Galatasaray’ın 20’den fazla iyi oyuncusu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Burası Galatasaray. Ve burada rekabetin büyük olmasından doğal bir durum yok. Ben bir veya iki maç yedek kaldığım için asla pes edebilecek biri değilim. Bundan önce pes etmedim, etmem de. Bu yüzden kafamı eğip, idmanlarımı eksik yapmam. İyi çalışan, sürekli çalışan biriyim. Hocamız bana bir şans verdi, ben de o şansı iyi değerlendirdim diye düşünüyorum. Gol de attım, bizim için oldukça önemli bir goldü. Sonuç olarak hem bireysel, hem de takım hâlinde iyi bir maç çıkardık” sözleriyle galibiyetin kıymetine vurgu yaptı.

'Kendimize inandık'

Akhisar Belediyespor’un attığı gol ile Galatasaray'ın beraberlik golü arasındaki dominant oyunla ilgili olarak yorumlarda bulunan 29 yaşındaki futbolcu, “Maça iyi başlayamadık; ama golün ardından toparlandık. İyi oynarsak, kazanabileceğimizi biliyorduk. Pozisyonları bulduk, paslarda ve koşularda olsun, her anlamda herkes belli ediyordu maçı kazanabileceğimizi. Kendimize güvendik, inandık ve üç puanı aldık” dedi.

'71m olduğunu bilmiyordum'

Soyunma odasına iyi bir mantaliteyle gittiklerini ve aynı oyunu devam ettirmeleri hâlinde kazanacakları konusunda emin olduklarını söyleyen Yasin Öztekin, golden önce yaptığı 71 metrelik deparla alakalı, “71 metre olduğunu bilmiyordum; ama Bruma’ya top geldiğinde hareketlendim, bence kontra atak dediğimiz bu. Beni ilk anda görmedi, iki-üç kez seslendim kendisine. O da çok iyi bir zamanlamayla pası attı. Bana da sadece topu kaleye göndermek kaldı, güzel bir asistle güzel bir gol oldu” diye konuştu.

Galatasaray’daki üçüncü sezonunu yaşayan Yasin Öztekin, Sarı-Kırmızılı ekip adına 85 resmi maçta 15 gol kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ