MENÜ

Galatasaray ara vermedi

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı sonrası bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Galatasaray ara vermedi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’deki Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki idmanda Manisa’daki mücadelede forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından gruplar hâlinde 5’e 2 top kapma çalışması yaptı.

Daha sonra dar alanda bire bir / adam adama hücum ve savunma organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenmanın devam eden bölümünde üçe üç dar alanda maç yapan oyuncular, son bölümdeki koşunun ardından idmanı tamamladı.

Tedavileri devam eden Luis Cavanda ve Lukas Podolski dışında antrenman programında yer alan tüm oyuncular çalışmaya katıldı.

Oyunculardan Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci, Türkiye; Fernando Muslera, Uruguay; Martin Linnes, Norveç; Wesley Sneijder, Hollanda ve Eren Derdiyok ise İsviçre Milli Takımı’ndan davet aldı.

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ