MENÜ

Eto'o, Antalyaspor'da ilki yaşadı

Antalyaspor'da ikinci sezonunu geçiren Samuel Eto'o, Aytemiz Alanyaspor maçının 62'nci dakikasında yapılan değişiklik sonrası ilk defa teknik direktörün kararıyla oyundan alındı.

Eto'o, Antalyaspor'da ilki yaşadı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor'un stadının bakımda olması nedeniyle sahasında deplasman takımı olarak oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçında kaybettiği 3 puanın üzüntüsünü yaşıyor.

Kalesinde uzatma dakikalarında gördüğü golle rakibine yenilen Antalyaspor, haftayı puansız kapattı. Süper Lig tarihinde iki Antalya takımının ilk karşılaşması niteliği taşıyan maçta Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o da bir ilki yaşadı.

Geçen sezon kırmızı beyazlı takımda 31 lig maçına ilk 11'de çıkan Eto'o, 2 bin 747 dakika oyunda kaldı. Takımda en uzun süre forma giyen futbolcu olan Eto'o, 20 golden 4'ünü penaltıdan kaydetti. Geçen sezon 29 maçta da 90 dakika forma giyen Eto'o, 9 Ekim'deki Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart sonrası ikinci kart riskine karşı 84'üncü dakikada yerini başka arkadaşına bıraktı. Eto'o 5 Şubat'taki Fenerbahçe maçının 63'üncü dakikasında ise sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Eto'o, biri sakatlık diğeri de kart görmemek için kendi isteğiyle sahadan çıktı.

Aytemiz Alanyaspor karşısında ise Eto'o, ilk defa teknik direktörün kararıyla oyundan alındı.

Bu sezon forma giydiği ilk maçta 62'nci dakikada yerini Deniz Kadah'a bırakan Kamerunlu yıldız futbolcu, ikinci sezonunu geçirdiği Antalyaspor'da ilk defa oyundan alındı.

dha

Haberin Devamı
YORUM YAZ