MENÜ

Beşiktaş'ta sıra geldi savunmaya

Forvet ve orta alan transferlerini bitiren yönetim, savunma hattı için gaza bastı. Stoper hattında; Bruno Martins İndi ve Aymen Abdennour üzerine yoğunlaşan Kartal, Caner Erkin konusuna da hız verdi.

Beşiktaş'ta sıra geldi savunmaya

Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma hattını güçlendirmek için temaslarına hız verdi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim; ilk olarak stoper bölgesi için Porto’lu Bruno Martins İndi ve Valencia’lı Aymen Abdennour isimleri üzerine yoğunlaştı.

Bu hafta içerisinde bu 2 isimden birini Kartal yapmayı planlayan yönetimin; 2 futbolcu için de kulüplerine kiralama önerisinde bulunduğu ve geçici transfer bedeli konusunda pazarlıkların son aşamada olduğu kaydedildi. Öte yandan menaceri aracılığıyla kulübe mesaj gönderen Caner Erkin için ise Başkan Fikret Orman’ın kararını değiştirmediği bildirildi.

İmza parası sorun oldu

İlk olarak bonservisi elinde olarak gittiği İnter’den aynı şekilde Beşiktaş’a dönmeyi kabul eden tecrübeli futbolcunun, İtalyan ekibinden aldığı imza parasının bu planını bozduğu öğrenildi. Bu konuyu menaceri aracılığıyla Başkan Fikret Orman’a ileten ve, “İnter’den 1,5 milyon Euro imza parası aldık.

Bu bedeli öderseniz beni transfer edebilirsiniz” diyen Caner’e, Başkan’dan, “Sana bonservis ödeyemeyiz. İmza parasını geri ödeyip gel” cevabı geldiği konuşuluyor. Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ