MENÜ

Advocaat'ın Stoch kararı!

Advocaat, Zürih'te görüştüğü Stoch'un aklındaki tüm soru işaretlerini giderdi: Korkma kalıyorsun

Advocaat'ın Stoch kararı!

“Yine kiralanacağım endişesine kapılma. Seni zaten Fenerbahçe’ye gelmeden önce de tanıyordum. Elinden geleni yaptın, attığın gollerle kaliteni bir kez daha ispatladın.”

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonlarda PAOK, Al Ain ve Bursa’ya kiraladığı Miroslav Stoch’u bu yıl sarı-lacivertli formayla izleyeceğiz. Ersun Yanal’ın ardından İsmail Kartal ve Vitor Pereira’nın da kadroda düşünmediği Slovak yıldız, Dick Advocaat’la birlikte kendine geldi. İlk Grasshoppers karşılaşmasında attığı 2 nefis golün ardından yaptığı açıklamada kiralanmak istemediğini açık şekilde dile getiren başarılı kanat oyuncusunun F.Bahçe’de kalması kesinleşti.

Van Persie: Pereira da konuşabilir...

Advocaat, gözlerin pasını silen futboluna rağmen hep gönderilme korkusu yaşayan öğrencisiyle Zürih’te özel bir görüşme gerçekleştirdi. Rövanş maçının ardından otel odasında buluşan ikili, gelecek hakkında konuştu. 26 yaşındaki oyuncu, hocasına bir kez daha kalmak istediğini deklare ederken, Hollandalı’dan duyduğu şu sözlerle adeta mutluluktan havalara uçtu:

Asıl bomba Moussa Sow!

‘DEĞERİNİ BULAMADIN’

“Bazı futbolcular vardır, hayatları boyunca hak ettiği değeri görmezler. Senin de onlardan biri olduğunu düşünüyorum. Potansiyeline diyecek yok ama sendeki bu ışık hiçbir zaman başarıya dönüşmemiş. Buraya gelmeden önce de senin hakkında bilgi sahibiydim. Yine kiralanacağım diye endişelenme. Korkma, bu takımda kalacaksın. Sen elinden geleni yaptın, daha da fazlasını yapacaksın. Attığın gollerle zaten kendini ispatladın.”

Kaynak: Vatan

Jeremain Lens bitiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ