MENÜ

Ziyech ikili oynuyor

Daha önce Fenerbahçe’ye gelmek konusunda istekli gözüken Faslı 10 numara, Ajax’ın kendisine yaptığı cazip  teklif sonrası rotayı değiştirdi ve Kanarya’yı ikinci plana attı.

Ziyech ikili oynuyor

Transferde mutlaka kadrosuna 10 numara pozisyonunda oynayabilecek iyi bir isim almak isteyen Fenerbahçe’nin bu bölge ile ilgili önceliği, Hollanda’da Twente forması giyen Hakim Ziyech’ti. Sarı-Lacivertliler’in teklif götürdüğü oyuncu, Twente forması ile kamp yaptıkları Avusturya’da Fenerbahçe atkısı ile poz vermiş ve sonrasında da yönetime, ‘Gelirim’ mesajını göndermişti. Bu transferle ilgili olarak her şey yolunda giderken Ziyech, son bir hamleyle rotayı Hollanda’nın bir başka takımı Ajax’a çevirdi.

Yakından takip ediliyor

Ajax’ın cazip bir teklifle Faslı yıldızın aklını çeldiği ve 23 yaşındaki oyuncunun da Kanarya’yı ikinci plana ittiği öğrenildi. Ziyech’le alakalı gelişmeleri ise Fenerbahçe’nin yakından takip etmeye devam ettiği bildirildi. Hatırlanacağı gibi Kanarya, 10 numara için daha önce Dinamo Kiev’den Younes Belhanda ve Lyon’dan da Mathieu Valbuena’yla temas kurmuştu.


Fenerbahçe'den Dick Advocaat'a tur hediyesi olarak Hakim Ziyech!

Haberin Devamı
YORUM YAZ