MENÜ

Volkan Demirel'in kılavuzu Dick Advocaat!

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, Dick Advocaat ile beraber farklı bir motivasyon sağladı.

Volkan Demirel'in kılavuzu Dick Advocaat!

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat'ın 36 yıllık tecrübesinden oldukça etkilenen tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, adeta bir öğrenci gibi davranıyor.

Gelecek planları arasında teknik direktörlük de bulunan kaleci Volkan’ın, Advocaat gibi önemli bir deneyimle çalışmaktan keyif aldığı ve her hareketi öğrenmeye çalıştığı belirtildi.

İşte Alper Potuk'un yeni görevi!

Futboldan kopmak istemeyen, ileride sahadan yedek kulübesine geçmek isteyen 34 yaşındaki oyuncunun bütün sistemleri incelediği, yeni hocasının ve ekibinin antrenman metotlarını takip ettiği ve maç esnalarında da geriden bir hoca gibi oyunu izlediği dile getirildi.

Bu zamana kadar Fenerbahçe’de Zico, Daum, Aragones, Aykut Kocaman, Ersun Yanal ve Dick Advocaat gibi deneyimli hocalarla çalışan Volkan Demirel’in hepsinden bir parça aldığı ve futbol görüşlerinden etkilendiği kaydedildi.

Fenerbahçe'de geri sayım başladı

‘Heyecan verici bir gruptayız’

Teknik Direktör Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda çok zor rakiplerle eşleştiklerini bildirdi. Hollandalı teknik adam, İngiltere’nin Manchester United, Hollanda’nın Feyenoord ve Ukrayna’nın Zorya takımlarıyla oynayacak olmanın heyecan verdiğini belirterek, “Çok iyi rakiplerle oynayacağız. Bu anlamda taraftarlarımız için de heyecan verici bir grup. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz. Aslında buradaki mesele hazır olacak mıyız, olmayacak mıyız meselesi değil; olmak zorundayız” dedi.

Kaynak: Milliyet

Neustadter orta sahaya

Haberin Devamı
YORUM YAZ