MENÜ

Varsa yoksa Micah Richards

Aston Villa, sağ bek Micah Richards konusunda işi ağırdan alıyor. Son ana kadar İngiliz yıldızı bekleme kararı alan Trabzonspor, olumsuzluk yaşanması halinde alternatif isimler Almamy Toure ile Luciano Slagveer’dan birini kadrosuna katacak.

Varsa yoksa Micah Richards

Transfer döneminin sona ermesine 4 gün kala Trabzonspor’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Sağ bek bölgesi için Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’da forma giyen Micah Richards için girişimlerine hız veren Bordo-Mavili ekip, bir yandan da alternatif 2 isimle temaslarını sürdürüyor.

Richards’ı satın alma opsiyonu ile kiralama yönünde anlaşmaya varılan Aston Villa’nın işi ağırdan alması zamanı daralan Trabzonspor’u tedirgin ederken, dış transfer çalışmalarını birlikte yürüten Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın Monaco’nun 20 yaşındaki genç yıldız adayı Almamy Toure ve Hollanda ekibi Hereenveen’de top koşturan 22 yaşındaki Luciano Slagveer’den birini bitirmek için düğmeye bastı.

Alternatifler haber bekliyor

Fransız ve Hollanda temsilcilerinden Toure ve Slagveer konusunda bilgi aldığı öğrenilen Trabzonspor’un, transfer konusunda iki ekipten de olumlu geri dönüş aldığı kaydedildi. Micah Richards konusunda şimdilik beklemeye geçen ancak umudunu yitirmeyen Bordo-Mavili yönetimin, birkaç gün içerisinde 3 görüşmeden birini olumlu şekilde sonuçlandırıp transfere nokta koyacağı öğrenildi.

İkisi de çok genç

Monaco altyapısında yetişen 20 yaşındaki Malili Almamy Toure, geçtiğimiz yıl takımıyla 10 maça çıkarak 3 gol, 2 asist kaydetti. Heerenveen’de top koşturan Hollandalı Slagveer ise 30 maçta 5 gol, 6 asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncu ayrıca 4. haftası oynanan ligde 1 gol, 1 asist üretti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ