MENÜ

Leicester City 2-1 Swansea City

Ada'da son şampiyon Leicester City, 3. hafta maçında karşılaştığı Swansea'yi Vardy ve Morgan'ın goleriyle 2-1 yendi, sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Leicester City 2-1 Swansea City

Premier Lig'in 3. haftasında son şampiyon Leicester City, evinde ağırladığı Swansea City'yi 2-1'lik skorla mağlup etti.

Mücadeleyi King Power Stadı'nda takip eden İngiltere temsilcimiz Edip Adanır, kritik maçı kaleme aldı...

İLK DEVRE

Geçen sezonun şampiyonu Leicester, Swansea'yi kendi sahasında 4-0 deplasmanda 3-0 yenmişti.

Hemen ilk dakikada Fuchs uzun bir taç atışı yaptı Huth kafayla aşırttı Okazaki müsait durumda golü yapamadı.

10'ncu dakikada Okazaki'nin ara pasında Fernandez, Vardy'yi ceza sahası çizgisinde düşürdü serbest vuruş Drinkwater ve Mahrez topun başında Mahrez vurdu üstten aut.

Geçen sezon Mahrez ve Vardy nereye vursa gol oluyordu. Swansea'nin yeni transferi Llorente şu ana kadar topla buluşamadı.

İlk 20 dakikada Leicester daha üstün ve gol arayan takım ancak baskı yemeden çok top kaybeden takım da Leicester. 22'nci dakikada vardy çizgiden ortaladı karambol sonuç yok.Swansea takım olarak kendi sahasına kapandı ileri uçta sadece Llorente var.

VARDY VE GEÇEN SEZONUN ŞAMPİYONU ÖNDE

31'nci dakikada Drinkwater'ın uzun pasında Amat Vardy'yi durduramadı. Vardy topla sağ taraftan ceza sahasına girip sert vurdu ve Leicester City'yi 1-0 öne geçirdi.

İlk Swansea atağında Barrow sağdan ortaladı defans önledi. Leicester'de ilk yarıda Vardy'nin golü, gök gürültüsü ve şiddetli yağmur var.

King Power'da ilk yarı sonucu Leicester 1 Swansea 0 gol Vardy Dakika 31

İKİNCİ YARI

50'nci dakikada üstün olan ve ikinci golü arayan Leicester ilk yarıda olduğu gibi

Mahrez'in ara pası defans ve korner. Albrighton korneri kullandı kafayı Morgan vurdu ve Leicester 2-0 önde dakika 52

55'nci dakikada Llorente Schmeichel'le karşı karşıya golü yapamadı top döndü Leicester atağı oldu Amat Okazaki'yi düşürdü. Penaltıyı Mahrez kullandı Fabianski kornere çeldi.

Schmeichel bir önceki pozisyonda sakatlanınca oyuna Robert Zieler girdi. 63'ncü dakika Albrighton sağdan korner kullandı netice yok.

Leicester'de bugün inanılmaz bir yağmur alçak hava basıncısı ve gök gürültüsü var. Telefonlar ve İnternet gidip geliyor.

73'ncü dakikada Montero ortaladı defns ve korner leicester kontratağa çıktı Vardy ceza sahası içinde iyi vuramadı.

Swansea atağa çıkınca Leicester kontrataktan gol şansı buluyor. Ahmed Musa-oyunda Albrighton kenara alındı. 79'ncu dakikada Okazaki çıkıyor Ulloa oyunda.

81'nci dakikada Leroy Fer Barrow'un ortasında kafayı vurdu ve gol. Leicester 2 Swansea 1

İlk maçında Hull City'ye kaybeden Leicester geçen hafta King Power'da Arsenal'le berabere kalmıştı. Bu nedenle Şampiyonun kendi sahasında mutlak kazanması gereken bir maç oldu bugün.

Sağanak yağmur devam ediyor. Swansea serbest vuruş kullanıyor yağmurdan saha ağırlaştı görüş azaldı fırtına yağmur gök gürültüsü hepsi birarada son 3 dakikada.Montero soldan ortaladı defans ve korner. Soldan Swansea atağı Simpson Llorente'den önce dokundu.

4 dakika uzatma oynanıyor King Power'da. Top zemine takılmaya başladı. Ahmet Musa kaleciyle karşı karşıya golü yapamadı ve hakem Roger East'in düdüğü, maç skoru Leicester 2 Swansea 1

Böylece Şampiyon bu sezon ilk maçını kazanmış oldu. Yarın Etihad stadında Man.City-West-Ham maçında buluşmak üzere King Power stadından selamlar sevgiler

EDİP ADANIR - KING POWER STADI / İNGİLTERE

Haberin Devamı
YORUM YAZ