MENÜ

Kartal'dan Yanal'a son dakika çelmesi

Spor Toto SÜper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili ekip son dakikalarda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Kartal'dan Yanal'a son dakika çelmesi

Gaziantepspor ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşılaştı. Gaziantepspor son dakikada bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Her iki takım da ilk yarı ortada bir oyun sergiledi. İlk tehlikeli atak 38. dakikada Trabzonspor'dan geldi. Fabian Castillo takımı adına tehlikeli bir pozisyon yakaladı, fakat gol ile sonuçlandıramadı. Bu ataktan 2 dakika sonra Gaziantepspor'da Abdulkadir Kayali etkili bir şut çekti ancak top kaleyi bulmadı. İlk yarıdan gol çıkmayınca 0-0 sona erdi.

İkinci yarının 57. dakikasında Gaziantepspor Muhammed İldiz ile bir atak yakaladı. Muhammed'in şutunu Bordo-Mavili ekibin defansı engel oldu. Bu ataktan hemen sonra Gaziantepspor'da Abdulkadir Kayalı'nın şutu çerçeveyi bulmadı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Trabzonspor Mehmet Ekici ile gole yaklaştı ancak bu pozisyondan da gol sesi çıkmadı. Gaziantepspor 88. dakikada geliştirdiği atakta oyuna 87. dakikada giren Orkan Çınar ile golü buldu ve Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İsmail Kartal'ın öğrencileri, Ersun Yanal'ın öğrencilerini 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ