MENÜ

Mechanic Resurrection'ın yıldızı Jason Statham Fanatik'e konuştu

Gazetemiz yazarlarından Barbaros Tapan, ünlü oyuncu Jason Statham ile bir röportaj gerçekleştirdi. Jason Statham fitness sırlarını Fanatik'e anlattı.

Mechanic Resurrection'ın yıldızı  Jason Statham Fanatik'e konuştu

Son filmi Mechanic Resurrection bu hafta gösterime giren ünlü oyuncu ile Fanatik için buluşup fitness sırlarını dinledik.’ Benim bir rutinim yok farklı kasları şok etmeyi seviyorum’ diyen ünlü oyuncu Fanatik okularına selam söyleyerek ‘sporu sadece izleyici değil uygulayıcı olarak da hayatınıza sokmaya çalışın ‘ dedi. İşte ünlü oyuncunun özel tavsiyeleri ;

Haftada 3 gün koşmaya çalışın,ağırlık kaldırın ve vakit buldukça mutlaka yüzün. Yeni şeyler deneyip spora olan ilginizi her zaman canlı tutun , rutin çalışmalar yapmak yerine sürekli değişik kasları şok edin,aynı çalışmaları sürekli yapmak bence reflexlerimizi geliştirmiyor, değişik kasları çalıştırınca vücudumuz daha iyi tepki veriyor.

Yeni Mechanic serisinin yeni filmine gelen tepkilerden çok memnun olduğunu söyleyen oyuncu sadece aksiyon filmi sevenlerin değil her kesimden izleyicinin filmi seveceğini söyledi.

Filmde kiralık katisiniz ama izleyici karakteri çok seviyor, nedir Arthur Bishop’u izleyiciye bu kadar sevdiren ?

Doğru filmde kendine verilen görevleri yerine getiren bir kiralık katilim ama bu aksiyon filmlerinin yapısında olan bir sey. İyi ve kötü karşı karşıya gelecek ya da aslında iyi olan biri istemese de kötü amaçlara hizmet edecek ya da kötü şeyler yapacak ama yine de kahraman olucak. Son Mechanic filmi Arthur’ un farklı özelliklerini de gösteriyor. Bence izleyici bu filmde Arthur’ u daha da fazla sevecek.

Dublör kullanmıyorsunuz sahnelerinizde değil mi?

Ben Sylvester Stallone ve Jackie Chan' i her zaman kendime örnek aldım tüm sahnelerim de kendim oynamayı seviyorum.Bu sebeple vücudumu formda tutmak için değişik programları uyguluyorum.Heyecan ve adrenalini zaten seviyorum , son filmdeki sahneler çok güzel yazılmış ve daha önce hiçbir aksiyon filminde görmediğiniz sahneler.

Yeni James Bond olacak mısınız ?

Ben hazırım, dublör de kullanmıyorum eğer beni seçerlerse daha ucuza malolur.İngilizim çocukluktan beri Bond hayranıyım rol benim onur duyarım.

Barbaros Tapan

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı
YORUM YAZ