MENÜ

Galatasaray, forvette son virajda

Galatasaray, sadece orta saha ve defansa değil, hücum hattına da mutlaka takviye gerçekleştirecek. Niasse ile yapılan görüşmelerde ciddi mesafe kat edilirken, Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo yedekte tutuluyor.

Galatasaray, forvette son virajda

Podolski’nin sakatlığının ardından forvet olarak elde sadece Eren Derdiyok’un kalması, yönetimi harekete geçirmişti. Sezon içinde hücum bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen yönetim, teknik heyet ile yaptığı toplantıda bir golcü daha almaya karar vermişti. Hedefte potansiyelli ancak yedek kalmayı da dert etmeyecek isimler var.

İlk hedef Oumar Niasse... 2 senedir gündeme gelen yıldız futbolcu, Everton’da gözden düştü. İngiliz ekibi, kesin olarak Niasse’yi gönderecek.

Oyuncu Galatasaray’a gelmek istiyor. Kulübüyle kiralama konusunda yapılan görüşmelerde büyük mesafe katedildi. Aslan her an bu transfere nokta koyabilir.

Ancak transfer döneminin 1 Eylül’de biteceğini göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılı yetkililer, B planını da cepte tutuyor. Görüşülen ikinci isim; Benjamin Moukandjo... Menacerlerin önerdiği, teknik heyet ile scout ekibinin onay verdiği 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun bonservisi Lorient’te.


Galatasaray'da transfer cevabı: Göreceksiniz


M’Bokani olmadı

Fransız kulübüyle 1 sene daha sözleşmesi bulunan Benjamin’in bonservis fiyatı çok da yüksek değil. Fransa Ligi’nde ilk 2 maçta 2 gol atan başarılı oyuncuyla temaslar sürüyor. Öte yandan Cim Bom’un Dinamo Kiev’den M’Bokani için girişimlerde bulunduğu ancak Ukrayna ekibini ikna edemediği öğrenildi.


Denayer’de işlem tamam

Haberin Devamı
YORUM YAZ