MENÜ

Galatasaray'dan müthiş taktik!

Diarra transferinde son düzlüğe girmesine rağmen bir türlü nokta koyamayan Sarı-Kırmızılılar, süreci hızlandırmak için farklı yol izliyor. Tiote’yi İstanbul’a getirmeye hazırlanan yönetim, böylelikle Diarra’ya gözdağı veriyor.

Galatasaray'dan müthiş taktik!

Taraftarlar dört gözle yeni ön liberoyu bekliyor, transferde ise sıcak saatler yaşanıyor. Yönetimin 1 numaralı hedefi olan Lassana Diarra konusunda görüşmeler beklenenden fazla uzarken, Sarı-Kırmızılılar B planını devreye soktu.

Cim Bom, yaklaşık 2 hafta önce gündeme gelen Cheik Tiote’yi İstanbul’a çağırdı. Newcastle United’dan ayrılacak olan Tiote ile pazarlık masasına oturacak Galatasaray, Diarra’ya gözdağı verecek. Sürecin hızlanmasını isteyen Cim Bom, Tiote kozuyla hem Diarra’yı, hem de taksitli ödeme planına sıcak bakmayan Lokomotiv Moskova’yı harakete geçirmeyi hedefliyor.

Diarra ile daha önce 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varan Galatasaray, Lokomotiv Moskova’nın 10 milyon Euro’luk cezayı yarı yarıya indirmesiyle rahatlamıştı. Ancak Rus kulübü bu rakamı peşin istiyor. Galatasaray ise 3 yıllık bir ödeme planıyla 5 milyon Euro’yu verebileceğini söylüyor.


Levent Nazifoğlu: Tiote, İstanbul'a gelecek


Kritik saatler

Tiote’yi İstanbul’a getirmeye hazırlanan yönetim, Diarra’yı köşeye sıkıştırmış durumda. Eğer Diarra, hafta başına kadar Lokomotiv Moskova’yla olan sorunu çözemezse, Galatasaray Tiote’yi renklerine bağlayacak. Kısacası 48 saat içinde Galatasaray’ın ön libero bölgesine yapacağı transfer belli olacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ