MENÜ

Beşiktaşlı taraftarlar stoper transferini bekliyor

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan Siyah Beyazlılarda taraftarın stoper beklentisi doruğa çıktı. Marcelo'nun yanında Necip ile karşılaşmaya başlayan Şenol Güneş ise eleştirilerden nasibini aldı.

Beşiktaşlı taraftarlar stoper transferini bekliyor

Teknik direktör Şenol Güneş, sezon çalışmalarının başladığı 8 Temmuz'dan bu yana takımla birlikte çalışan Rholdolfo'yu henüz hazır olmadığı gerekçesi ile ilk onbirde oynatmıyor.

Ancak stoper oynadığı maçlarda yaptığı hatalarla maçın önüne geçen Necip'in, Konya'da yenilen her iki golde de yaptığı zamanlama hatası ve gördüğü kırmız kart, 2 puanını kaybedilmesinde önemli bir etken oldu. Necip'in kırmızı kart görmesinden sonra oyuna giren Rhodolfo'nun performansı ve çizgiden çıkarttığı top ile kazanılan 1 puan ise bir anlamda kötüye giden gecenin iyi hareketi olarak akıllarda kaldı.

STOPER TRANSFERİNDE SON ATAKLAR

Stoper, santrafor, orta saha, 10 numara ve kanat takviyelerini transferin son bir haftasına sıkıştıran Beşiktaş yönetimi Talisca ve Aboubakartransfer ettikten sonra son 4 günde mutlaka bir stoper transferi yapacak. Yaklaşık 2 ay önce Chelse'den Kenneth Omerou ile kiralık olarak anlaşan ve 2 hafta önce resmi imzayı atmak için oyuncuyu Türkiye'ye davet eden Siyah beyazlı yönetim,Şenol Güneş'ten yediği veto sonrası Omerou'yu 3.kez bekletmeye aldı.

Şampiyonlar Liginde oynayabilecek üst düzey stoper ısrarı sonucu yeni isimlere yöenlen başkan Fikret Orman ve transfer komitesi başkanı Umut Güner Porto'da Bruno Martins İndi, Manchaster City'den Mangala, Liverpool'dan Sakho, Real Madrid'ten Pepe, Cruzeiro'dan Manoel Messias gibi isimlerden birini getirmek için yoğun çaba içinde.

TOLGA ZENGİN'DE ELEŞTİRİLERDEN NASİBİNİ ALDI

Bu arada geçen sezondan bu yana taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan kaleci Tolga Zengin için bu sezon da durum pek değişmeyecek gibi duruyor. Tolga'nın Konya'da yenilen 2 golde de hatalı olduğunu savunan Siyah Beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yoğun eleştiriler yaparak Tolga'da ısrar etmenin Beşiktaş'a zarar verdiğini sert bir şekilde dile getirdiler. Teknik direktör Şenol Güneş'in ise maç sonunda Tolga Zengin ile lgili sorulara sinirlendiği görüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ