MENÜ

Aykut Kocaman: Aleyhimize karar canımızı acıttı

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Aleyhimize karar canımızı acıttı

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşmanın arından Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı değerlendiren deneyimli hoca, 'İçimizde 2 duygu var, büyük olasılıkla Beşiktaş'ta da aynı şekilde. 2 takım da öne geçti. 3 puana yaklaştı. Erken bir golle öne geçince, ister istemez planlarımız değişti. Düşündüğümüze yakın bir maç oldu. Fizik gücümüzü toparladık.Maçın başında gelen goller beni mutlu etmiyor. Böyle büyük takımlar karşısında kontrolü kaybediyoruz. İnsan evladı böyle. Elindekini kaybedince üzülür, kaybettiğini bulunca da sevinir. İki takım öne geçti, sonra puan yitirdi. Memnunum diyemem 1 puana ama, geçen senenin şampiyonu karşısında alınan 1 puan için kötü denmez. Maçın başında gelen goller beni mutlu etmiyor. Böyle büyük takımlar karşısında kontrolü kaybediyoruz' ifadelerini kullandı.

Maçın hakemi hakında konuşan Aykut Kocaman, 'Cüneyt Çakır futbol anlamında ülkemizin en önde insanı. Maçın özellikle ilk yarısında daha yukarıda olabilirdi. Cüneyt Çakır'ın art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama formsuzluk olabilir. İlk yarıda rakibimiz 10 kişi kalabilirdi. Bizim aleyhimize oldu, canımızı acıttı' şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde kuraların belli olmasının ardından rakipleri hakkında açıklamalarda bulunan Kocaman, 'UEFA Avrupa Ligi'nde tecrübenin değerini bilmemiz lazım. Neler var, ne yapıyorlar. Türkiye'de deorganize takımlar var.Braga final oynamış bir takım. Tarihlerine baktığımız zaman bizden çok daha öndeler' dedi.



Konyaspor Beşiktaş maç özeti (2-2)

Haberin Devamı
YORUM YAZ