MENÜ

Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı CANLI / GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta maçında Akhisar Belediyespor Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve tüm detaylar... İşte Akhisar Galatasaray maçına dair bilmeniz gereken tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı CANLI / GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM

Karabük karşısında kazanmasına rağmen kötü futbolu sebebiyle eleştirilen Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Akhisar’ın konuğu olacak. Rakibini son 5 lig maçında da deviren Cim Bom, hem 3 puanı hem de güzel futbolu hedefliyor.

Süper Lig’in ilk haftasında Karabükspor’u, son saniye golüyle mağlup eden Galatasaray, ligin ikinci haftasında bu akşam Akhisar Belediye’nin konuğu olacak. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma öncesi Sarı-Kırmızılılar, oyun anlamında bir üst seviyeye çıkmayı hedefliyor.

Karabük karşısında ortaya konan kötü futbol sebebiyle eleştirilen Aslan, gerçek futbolunu Manisa’da sergilemeye çalışacak. Sarı-Kırmızılılar, Akhisar karşısında tek puan kaybını 2013-2014 sezonunun 7. haftasında deplasmanda 2-1’lik sonuçla yaşadı. Cim Bom, ardından oynanan son 5 lig maçını da kazandı.

Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in ilk haftasında Karabükspor’u, son saniye golüyle mağlup eden Galatasaray, ligin ikinci haftasında bu akşam Akhisar Belediye’nin konuğu olacak. Saat 21.45’te başlayacak

AKHİSAR BELEDİYESPOR GALATASARAY CANLI

Geçen sezon ligdeki 12 maçlık deplasman kabusuna Akhisar maçıyla son veren Aslan, 33. haftadaki maça kadar rakip sahada çıktığı 12 karşılaşmada 7 yenilgi ve 5 beraberlikle 31 puan bırakmıştı.

Ev sahibi içeride kötü

Galatasaray, Jan Olde Riekerink yönetiminde çıktığı son 3 lig maçını da kazandı. Geçen sezon ligin son 2 haftasında Akhisar’ı deplasmanda 2-1, Arena’da da Kayserispor’u 6-0 gibi farklı sonuçlarla geçen Cim Bom, bu sezona da 1-0’lık Karabükspor galibiyetiyle başladı.

Akhisar Belediye ise iç sahada çıktığı son 7 lig maçını da kazanamadı. En son geçen sezon 20. haftada Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Akhisar, sonraki 7 karşılaşmanın 3’ünü kaybetti, 4 kez berabere kaldı.

Aslıhan Çil


Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Umut Bulut sürprizi!


Hoek de takımla gitti

Claudio Taffarel’in ayrılmasının ardından kaleci antrenörü arayışlarına giren Galatasaray’da bu göreve getirilen Frank Hoek, ilk kez takımla birlikte Akhisar deplasmanında yer aldı. Dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden biri olarak gösterilen 60 yaşındaki Hollandalı hocayı, vatandaşı Riekerink’in ikna ettiği bildirildi. Hoek, daha önce Ajax, Barcelona, Bayern Münih, Manchester United ve Hollanda ile Polonya Milli Takımları’nda görev yaptı.


Galatasaray kafilesinde sürpriz isim


AKHİSAR BELEDİYESPOR

İLK 11: Fatih Öztürk, Douglas, Aykut Çeviker, Ricardo Vaz Te, Soner Aydoğdu, Miguel Lopes, Landry Nguemo, Hugo Rodallega, Custodio Castro, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş.

YEDEKLER: Milan Lukac, Muğdat Çelik, A.Özdemir, Onur Ayık, Orhan Taşdelen, Julio Sami, Ömer Bayram.

T.D.: Cihat Arslan

GALATASARAY

İLK 11: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok.

YEDEKLER: Cenk, Serdar, Hamit, Donk, Linnes, Sinan, Josue.

T.D.: Jan Olde Riekerink

Haberin Devamı
YORUM YAZ