MENÜ

Ricardo Rampazzo: Beşiktaş'ı uçurur

Portekizli Abola Gazetesi’nin yazarı Ricardo Rampazzo, Kartal’ın anlaştığı Vincent Aboubakar’ı FANATİK’e yorumladı:

Ricardo Rampazzo: Beşiktaş'ı uçurur

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Vincent Aboubakar’ı Portekizli Abola Gazetesi’nin yazarı Ricardo Rampazzo Fanatik'e değerlendirdi.

Aboubakar, potansiyeli oldukça yüksek bir futbolcu. Ama bazen istikrar konusunda sıkıntılar yaşayabiliyor. Uzun boylu olmasına rağmen hava toplarından daha çok yerden yaptığı vuruşlarla kendisini gösteriyor. Topla buluşunca bir anda hızlanabiliyor ve ikili mücadelelerde de kolay kolay yıkılmayan bir futbolcu. Çünkü fizik olarak çok güçlü. Avrupa standartlarının üzerinde bir golcü. Bazen anlamsız olarak goller kaçırabiliyor. Ama sahada olduğu zaman rakip takım oyuncuları için her zaman bir tehlike arz ediyor. Porto’da görev yaptığı 3 sezonda kendisini ispatladığını düşünüyorum. Geçen sezonu 42 maçta 18 golle tamamladı. Şimdi Şampiyonlar Ligi’nde kendisini tam olarak bir yıldız gibi hissedebileceği bir takımda görev yapacak. Bence bu durum onun için seviye atlaması açısından büyük bir fırsat. Türkiye’deki performansıyla Beşiktaş’a önemli katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer alması ve önemli yıldızlara sahip olması, onun kendisini daha iyi bir şekilde göstermesini sağlayacaktır.

Forma giymeye hazır

2 sezon önce Porto’da Ricardo Quaresma’yla oldukça yakın bir arkadaşlıkları vardı. Şimdi tekrar buluşuyorlar. Quaresma’nın lideri olduğu bir takıma gittiği için oldukça şanslı. Bu faktör, onun kısa sürede Beşiktaş’a adapte olmasını sağlayacaktır. Zaten Porto’yla iyi bir hazırlık kampı geçirdi ve forma giymeye hazır. Onu Türkiye’de başarılı bir dönem bekliyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar İstanbul'da

Haberin Devamı
YORUM YAZ