MENÜ

Beşiktaş ve Sevilla'nın Oğuzhan Özyakup zirvesi

Monaco'daki Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Sevilla Sportif Direktörü Monchi perşembe günü Oğuzhan Özyakup zirvesinde bir araya geldi.

Beşiktaş ve Sevilla'nın Oğuzhan Özyakup zirvesi

İspanyol kulübü Sevilla, dünyaca ünlü yetenek avcısı Monchi'nin son hedefi olan Oğuzhan Özyakup için salı günü Beşiktaş'a 12 milyon euroluk resmi teklifte bulunmuştu. Bu öneriyi yeterli bulmayan Beşiktaş yönetimi ise İspanyol kulübü Sevilla'ya olumsuz yanıt vermişti.


Beşiktaş bu kuralı unuttu mu?
Oğuzhan Özyakup'u mutlaka Sevilla'ya kazandırmak isteyen Monchi perşembe akşamı kura çekiminin hemen ardından buluştuğu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a, yetenekli oyuncu Oğuzhan Özyakup için çok ısrarcı olduklarını söyledi. Monchi, Oğuzhan Özyakup'un tıpkı Arda Turan gibi İspanya'da sınıf atlayabileceğini ifade ederek, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan transfere onay vermelerini istedi.


Beşiktaş, Caner Erkin'i transfer etti
Fikret Orman ise her fırsatta kadroda tutmak istediklerini söylediği Oğuzhan Özyakup'u bırakmayı düşünmediklerini bildirdi. Beşiktaş başkanının, milli futbolcu Oğuzhan Özyakup için kafasında belirlediği rakamın en az 20 milyon euro olduğu ve Monchi'nin teklifini geri çevirdiği öğrenildi.

(Milliyet)
Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar İstanbul'da

Haberin Devamı
YORUM YAZ