MENÜ

Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş Aydınspor 1923'te görev yapacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kardeşi Bahattin Güneş, 2016-2017 sezonunda siyah-beyaz renklere sahip Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aydınspor 1923’te görev yapacak.

Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş  Aydınspor 1923'te görev yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’ü çalıştıracak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kardeşi Bahattin Güneş, ağabeyinin örnek alınacak bir insan olduğunu belirterek, "Ben de zaten kendisini örnek alıyorum. Ağabeyimin yerine olmak isterdim." dedi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyi Şenol Güneş gibi siyah-beyaz renklere sahip bir takımı çalıştıracak olmanın kendisine heyecan verdiğini belirtti. Ağabeyinin örnek alınacak bir insan olduğunu vurgulayan Bahattin Güneş, şöyle konuştu:

"Ağabeyim diye söylemiyorum ama Şenol Güneş, ülkeye mal olmuş biri. Yaptığı başarılar ortada. Kendisi örnek alınacak bir insan. Ben de zaten kendisini örnek alıyorum. Ağabeyimin yerinde olmak isterdim. Oyuncu kadromuzu güçlendirmek için ağabeyimle görüştüm. Profesyonel kadrosunda bulunan oyunculardan değil ama alt takımlardan oyuncuları almak istiyoruz. Beşiktaş’tan bir veya iki oyuncu almayı düşünüyoruz. ’Ağabey benim sizin takımda belirlediğim 2-3 oyuncu var. Bunlar konusunda bana yardımcı olur musun’ dedim. ’Ben yardımcı olurum ama sen yine de başkanla konuş’ dedi."

"Süper Lig’de rakip olmak isterim"

Güneş, Osmanlıspor’da yardımcı antrenör olarak çalıştığı dönemde Trabzonspor’a karşı ağabeyine rakip olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Şu anda antrenör olarak Süper Lig’de ağabeyimle karşılaşmak isterim. Çünkü farklı bir duygu. Beşiktaş çok büyük bir takım. Gönül ister ki aynı oyun anlayışını benimsetmek ama burada kalite, ekonomi ve lig farkı var. Ağabeyim de ben de siyah-beyazlı iki farklı takımı çalıştırıyoruz. İkimizin de şampiyon olmasını istiyorum. Ancak önce kendimin şampiyon olmasını istiyorum çünkü o geçen sene siyah-beyazlı formada şampiyonluğu tattı."

Şenol Güneş’le aynı takımda çalışmayı çok istediğini ancak durumun etik olmamasından dolayı böyle bir yaklaşımda bulunmadıklarını ifade eden Güneş, ağabeyinin kendisine çok güvendiğini de sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ