MENÜ

Rakipler belli oldu! Orman iddialı konuştu

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin belli olmasının ardından başkan Fikret Orman değerlendirmelerde bulundu.

Rakipler belli oldu! Orman iddialı konuştu

Türkiye'yi Beşiktaş'ın temsil edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2016-2017 sezonu grup kuraları Monaco'da çekildi..

4. Torbada yer alan Beşiktaş B grubunda yer aldı. Beşiktaş'ın bu gruptaki rakipleri Benfica (Portekiz), Napoli (İtalya), Dinamo Kiev (Ukrayna) oldu. Rakiplerin Belli olmasının ardından Siyah-Beyazlılar'ın başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Zor bir kura olduğunu belirten Orman, 'Zor kura, zor bir lig. Herkesin kendini göstermek istediği bir arena. Biz de herkes için zor takımız, kolay lokma değiliz' dedi.

Barcelona hakkında konuşan Fikret Orman 'Barcelona'yı açılışa getirecektik olmadı, gruplarda da denk gelemedik. İnşallah grubu geçtiğimizde denk geliriz' ifadelerini kullandı.

Transfer konusunda da görüşlerini belirten başkan, 'Transfer görüşmelerimiz sürüyor. İmza atılmadan hiçbir transfer bitmiş olmaz ama bitirmeye çok yakınız' şeklinde konuştu.

2. Başkan Ahmet Nur Çebi ise, "Hayırlı olsun. İyi bir yerde oynayacağız. Hepsi kıymetli takımlar, güçlü takımlar. Beşiktaş hepsinden güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. İnşallah turu geçeriz ve daha yukarılara çıkarız. İçim daha rahat. Grubuna gitmediğimiz takımlarla da inşallah tur atladığımızda karşılaşacağız."



Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ