MENÜ

PFDK'dan Fikret Orman ve Eto'o kararı!

Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören iki oyuncu Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu'na 2 maç ceza verdi. Ayrıca Eto'onun usule uygun olmayan biçimde Beşiktaş'la transfer görüşmesi yaptığına dair yapılan itiraz sonucunda Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Samuel Eto'o'ya herhangi bir ceza verilmedi.

PFDK'dan Fikret Orman ve Eto'o kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından alınan kararlar duyuruldu.

PFDK, Antalyaspor'la sözleşmesi devam eden Samuel Eto'o'nun, takımının izni olmadan talimatlara aykırı şekilde Beşiktaş'la transfer görüşmesi yapması sebep gösterilerek yapılan itirazı karara bağladı.

Yapılan açıklamada disiplin unsurları oluşmadığından, Samuel Eto'o, Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'ye herhangi bir ceza verilmediği belirtildi.

Beşiktaş'ın ligin ilk haftasında Alanyaspor'u 4-1 yendiği maçta taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, Beşiktaş'a 130 bin TL para cezası ve MARATON ÜST 415, 416 ve KUZEY KALE ARKASI 408,409 bloklarına giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi karara bağlandı.

Nasri ve Aboubakar Beşiktaş'ta!

TOPAL VE BELÖZOĞLU'NA 2 MAÇ CEZA!

Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören oyuncular Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu'na da 2'şer maç men cezası verildi.

Buna göre eğer cezalar tahkim kurulu tarafından da onaylanırsa, Fenerbahçe'nin yıldızı Mehmet Topal, Kayserispor'un yanı sıra, diğer hafta oynanacak Bursaspor müsabakasında da forma giyemeyecek.

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ise, takımının Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarında takımını yalnız bırakacak.

Elazığspor'a FIFA'dan şok! 6 puan silinebilir!









Haberin Devamı
YORUM YAZ