MENÜ

Eskişehirspor, Atatürk Stadı'nda çalıştı

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, bu hafta sahasında yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda, taraftarının da izlediği antrenmanla sürdürdü.

Eskişehirspor, Atatürk Stadı'nda çalıştı

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, bu hafta sahasında yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda, taraftarının da izlediği antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Alpay Özalan idaresinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, futbolcular yarım sahada taktik ağırlıklı çalıştı.

Siyah-kırmızılı taraftarlar ise idman sırasında Özalan ve futbolculara tezahüratlarda bulundu.

Özalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda yaptıkları ve 2-1 kazandıkları Balıkesirspor maçından dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Balıkesirspor maçının ikinci yarısında sergiledikleri iyi futbolu oyunun tamamına yaymak istediklerini anlatan Özalan, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor’u hak ettiği yere en hızlı zamanda getirmeye çalışacağız. Herkes şu anda Şanlıurfaspor maçına odaklandı. Eskişehir’de Şanlıurfaspor’u yenmemiz gerekiyor. Rakibimizin iyi durumda olduğunu biliyoruz. Maça iyi konsantre olduk, ancak sahamızda seyircisiz oynamamız dezavantaj olacak. Şu anda yüzde 60-70 performans gösteriyoruz. Performansımız 3. ya da 4. haftadan sonra daha da artacak."

Siyah-kırmızılı futbolcu Bruno ise Balıkesirspor maçında attığı iki golle takımına 3 puan getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Takımın başarısı için mücadele ettiğini anlatan Bruno, "Şampiyon olmak istiyoruz. Bu hafta sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor’a karşı oynayacağız. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız." diye konuştu.

Fenerbahçe’den kiralık olarak takıma katılan Hakan Çinemre de iki kulüp arasındaki zorlu görüşmenin ardından Eskişehirspor’a geldiğini kaydetti.

Kiralık olarak takıma katılmasını rağmen Eskişehirspor için sonuna kadar mücadele edeceğinin altını çizen Hakan Çinemre, Şanlıurfaspor maçını kazanıp, şampiyonluk yolunda ilerlemek istediklerini vurguladı.

Siyah-kırmızılılar, yarın yapacağı antrenmanla Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ