MENÜ

Bursaspor'da neşeli antrenman

Bursaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Bursaspor'da neşeli antrenman

Sahasında oynayacağı sezonun ilk karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak isteyen Bursaspor, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma ile gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde tüm futbolcuların birlirleriyle tokalaşmaları dikkat çekti.

Bursasporlu futbolcular, ısınmanın ardından koordinasyon ve çabukluk, 5'e 2 pas pres yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen son bölümde ise yeşil beyazlı futbolcular Medipol Başakşehir karşılaşmasının taktik içerikli çalışmasını gerçekleştirdi.

SERCAN BIRAKTI

Antrenman öncesi futbolcuların kendi aralarında oynadıkları ayak tenisi karşılaşmaları kıran kırana geçti. Bu kez iddialı oynanan mücadelede Erdem Özgenç ile verilen karara itiraz eden Sercan Yıldırım, oyunu bıraktı ve onun yerine Merter Yüce devam etti.

4 SAKAT YİNE YOKTU

Bursaspor'un bugün yaptığı antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Tomas Sivok, Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir ve Furkan Özçal katılmadı. Bu arada Bursaspor, yarın akşam üzeri basına kapalı gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

BTG İNŞAAT ŞORT SPONSORU

Bursaspor Kulübünün şortuna sponsor BTG İnşaat oldu. Yeşil beyazlı futbolcular sezon sonuna kadar şortlarında BTG'nin reklamını taşıyacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ