MENÜ

Schweinsteiger'ın bir sonraki adresi belli oldu

Bastian Schweinsteiger, Manchester United'daki geleceği ile ilgili sessizliğini bozdu.

Schweinsteiger'ın bir sonraki adresi belli oldu

2015'te Bayern Münih'ten Louis van Gaal yönetimindeki Manchester United'a transfer olan Schweinsteiger, geçtiğimiz bahardan beri forma şansı bulamıyordu. Yeni teknik adam Jose Mourinho'nun da kendisini kadroda düşünmemesinin ardından ne yapacağı merak edilen Alman panzerinden beklenen açıklama geldi.

Şimdilik takımı United'a kalacağını aktaran Schweinsteiger, Kırmızı Şeytanlar'ın Avrupa'da forma giydiği son takım olacağını açıkladı. Bu kararını twitterdan paylaşan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Diğer kulüplere saygı duyuyorum. Ancak Mancester United, Avrupa'da formasını giyeceğim son takım olacaktır. Bayern Münih'ten ayrıldığımda gidebileceğim tek yer burasıydı. Takım bana ihtiyacı olduğunda hazır olacağım. Olağan durumla ilgili tek söyleyebileceklerim bunlar. Hayranlara bu süreçteki inanılmaz desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bir süre önce de Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Schweinsteiger'in bir sonraki adresinin Çin Süper Ligi ve ya Amerika Süper Ligi (MLS) olabileceği öne sürüldü.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ