MENÜ

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi biletini alacak olan son 5 takım bu akşam belli olacak. Peki Şampiyonlar Ligi play off rövanş maçları saat kaçta başlayacak ve hangi kanallardan yayınlanacak? İşte Şampiyonlar Ligi maçları detayları...

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'ne katılacak son takımlar bu akşam belli oluyor. Devler Ligi'nde play off rövanş karşılaşmaları bu akşam oynanacak ve 5 takım daha adını dünyanın en prestijli turnuvasına yazdıracak.

Beşiktaş'ın direkt olarak gittiği Şampiyonlar Ligi'ne dün akşam da 5 takım adını yazdırmıştı. Celtic, Legia Varşova, Monaco, Porto ve Ludogorets Razgrad adlarını Devler Ligi'ne yazdırmıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu!

İşte Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçları detayları:

21:45 APOEL Nicosia - Kopenhag Tivibu 2
21:45 Monchengladbach - Young Boys Yayın yok
21:45 Manchester City - Steaua Bükreş Tivibuspor
21:45 Rostov - Ajax Tivibu 3
21:45 Salzburg - Dinamo Zagreb Tivibu 4

Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için son eleme turu olan play off'ların rövanşlarına bu akşam devam edilecek. İlk maçta Romanya deplasmanında Steaua Bükreş'i 5-0 mağlup eden Manchester City, adını neredeyse Şampiyonlar Ligi'ne yazdırdı bile...

Alman Monchengladbach da ilk maçta İsviçre temsilcisi Young Boys'u deplasmanda 3-1 mağlup edip büyük avantaj elde etmişti.

Danimarka ekibi Kopenhag da, Rum temsilcisi APOEL'i ilk maçta 1-0 mağlup edip, deplasmandaki maç için küçük de olsa bir avantaj yakalamıştı. Ajax içeride Rostov'la, Dinamo Zagreb de Salzburg'la 1-1 berabere kalmıştı.

5 maç da TSİ 21.45'te başlayacak.


Grasshoppers Fenerbahçe maç özeti : 0-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ