MENÜ

Palermo başkanı, Balotelli'ye kucak açtı

Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, takımıyla adı anılan Balotelli'ye kapılarının açık olacağını ifade etti.

Palermo başkanı, Balotelli'ye kucak açtı

Yeteneği ve kariyerine karşın, kişisel sorunları nedeniyle gittiği her takımdan ayrılmak zorunda kalan Mario Balotelli, kendine halen daha bir takım bulabilmiş değil. Büyük kulüplerin adeta istenmeyen adam ilan ettiği İtalyan forvet, bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine girmiş ancak teknik direktör Şenol Güneş de birçok meslektaşı gibi bu transferi veto etmişti.

Palermo en büyük talip

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Sassuolo, Chievo, Bologna, Lazio ve Ajax takımları, 26 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgileniyor. Ancak Balotelli'nin en büyük talibi olarak yine bir Serie A ekibi olan Palermo gösteriliyor. Transfer iddiaları, Pembe Siyahlı kulübün taraftarların olumlu tepkisini alırken, Palermo kuübü başkanı Maurizio Zamparini de Balotelli'ye kapılarının açık olduğunu ifade etti.

"Onun için bir baba figürü olabilirim"

Balotelli'nin henüz kulüpleriyle bir temasa geçmediğini belirten Zamparini, "Ancak görüşmeler başlarsa bu transfer için 'neden olmasın?' diyebilirim. Onun için bir baba figürü bile olabilirim." şeklinde konuşarak transferin gerçekleşebileceğini ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ