MENÜ

Okan Buruk'tan transfer müjdesi

TFF 1. Lig takımlarından Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk transfer dönemi sona ermeden bir forvet alacaklarını söyledi. Buruk ayrıca, takımdan ayrı çalışan hücum oyuncusu Leroy George için, "Bize doğru bir adım atarsa ve yönetimimiz de uygun görürse, kendisine kadromuz içerisinde şans verebiliriz." dedi.

Okan Buruk'tan transfer müjdesi

Kulübün Urla’daki tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Teknik direktör Okan Buruk, ligin ilk haftasında deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor’la 1-1 berabere kaldıklarını anımsatarak, maçın geneline hakim olduklarını ve oyuncularının üstün bir futbol sergilediğini belirtti.

Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Buruk, "Oyuncularımızın istekleri ve maçı bırakmamaları bizi sevindirdi. Kazanmaya çok yaklaşmıştık bu sezon kazanamadığımız her maç için üzüleceğiz. Önümüzde çok önemli bir Altınordu maçı var. Bu taraftarla buluşma ve takım olarak sahneye çıkma maçımız olacak. Pazar günü Gaziantep’ten döndükten sonra Altınordu maçını izledim, yetenekli oyuncuları olan istekli bir ekip. Çok değerli bir teknik direktöre sahipler, seyir zevki yüksek bir maç olacak ve sahaya 3 puan için çıkacağız." diye konuştu.

'Bir forvet alacağız'

Buruk, forvet transferi hakkında yöneltilen soru üzerine, hazır durumda olan bir forvetle kadrolarını güçlendirmek istediklerini ve bu durumun bir kaç gün içeresinde netleşeceğini ifade etti.

Takımdan ayrı çalışan oyuncular hakkında ise Okan Buruk, "Leroy George, bize doğru bir adım atarsa ve yönetimimiz de uygun görürse kendisine kadromuz içerisinde şans verebiliriz. Sonuçta kendisi sözleşmeli oyuncumuz ve başka bir takıma transfer olma durumu yoksa kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kendisinden faydalanmak isteyebiliriz fakat kendisinin de adımlar atması gerekli. Vleminckx ile Serkan Kurtuluş’u ise kadromuzda düşünmüyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Takımın kaptanı Jean-Jacques Gosso ise yaptığı açıklamada, ilk maçta galip gelmek için büyük çaba harcadıklarını belirterek, takımın genç ve istekli olduğunu bunun meyvelerini sonraki maçlarda alacaklarını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ