MENÜ

'Dick Advocaat adam gibi adam!'

Fenerbahçe’de bir haftayı geride bırakan Dick Advocaat için futbolcular ve yöneticilerin ortak düşüncesi 'Hocalığına bir şey diyemeyiz ama adam gibi adam' şeklinde oldu.

'Dick Advocaat adam gibi adam!'

Başakşehir mağlubiyetine rağmen Dick Advocaat konusunda Fenerbahçe'de yöneticisinden futbolcusuna ve kulüp çalışanına kadar herkes aynı noktada buluşuyor. Hollandalı teknik adamın kulübe yeni bir hava kattığı ve heyecan getirdiği belirtiliyor. Yöneticiler Advocaat için "Tam istediğimiz gibi. İletişime açık ve insanlarla fikir alışverişinde bulunmayı seviyor. Egosu hiç yok. Tek hedefi şampiyonluk" dediler. Samandıra'da ise Pereira döneminin tam tersi bir hava hakim... Advocaat, işe tesislerde çalışan tüm profesyonellerle tek tek toplantı yapmakla başladı.

Dick Advocaat'tan Fenerbahçe yönetimine şok rapor

İŞİNİZİ İYİ YAPMAZSANIZ…

Hollandalı teknik adam, sağlık personelinden aşçıya kadar herkesle görüştü ve "Senin işine karışmam, elbette iyi yaptığın sürece. Sen işini iyi yapmazsan ben de başarılı olamam" mesajını iletti. İşin futbolcu boyutu ise bambaşka bir hal aldı. Takımın özgüven problemi olduğu teşhisini koyan Advocaat, futbolculara "Risk almaktan korkmayın, cesur olun" dedi. Bir hafta sonunda F.Bahçe'de Advocaat için, "Hocalığını zaman gösterecek ama adam gibi adam" yorumları yapılmaya başlandı.

Fenerbahçeli Josef de Souza için Torino devrede

RÖVANŞA HOLLANDALI

Grashoppers
-Fenerbahçe rövanş maçını Van Persie, Van der Wiel ve Dick Advocaat'ın vatandaşı Hollandalı Danny Makkelie yönetecek. İsviçre'nin Zürih şehrindeki Letzigrund Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Sabah

Simon Kjaer’e değer bile biçilmedi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ