MENÜ

‘Bize moral lazım'

Dick Advocaat, futbolcularıyla yaptığı görüşmede, Başakşehir yenilgisini telafi edeceklerini söyledi, “Şu anda morale ihtiyacımız var. Grasshoppers ve Kayseri’yi yenerek yeni bir sayfa açacağız” dedi.

‘Bize moral lazım'

Hollandalı teknik adamın Fenerbahçe macerası, 3-0’lık Grasshoppers galibiyetiyle başlamıştı. Ancak Başakşehir karşısında alınan 1-0’lık yenilgi, moralleri bozdu.

Advocaat, dün öğrencileriyle mini bir toplantı yaptı. 68 yaşındaki teknik adam, Başakşehir yenilgisinin bir kaza olduğunu söyleyerek, “Lig başlangıçlarında böyle sürprizler hep olur. Ancak önemli olan kısa zamanda toparlanmak ve yeni hedeflere yönelmek. Bir an önce yeniden moral kazanmalıyız” diye konuştu.

‘Milli araya mutlu girelim’

Advocaat, bunun için de önlerinde önemli bir fırsat olduğunu söyleyerek, “İlk maçta Grasshoppers’ı 3-0 yenerek tur için büyük avantaj elde ettik. Rövanşta da gücümüzü göstermek ve yeniden moral kazanmak için oynayacağız. Daha sonra ligdeki Kayseri maçını da 3 puanla kapatırsak, milli araya mutlu ve yeni bir sayfa açmış olarak girebiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ