MENÜ

Avni Aker'e veda organizasyonu iptal edildi

Trabzonspor Kulübü, uzun süredir planladığı Avni Aker'e Veda Organizasyonu'nun, ülkemizin içerisinde bulunduğu mevcut durum nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Avni Aker'e veda organizasyonu iptal edildi

2016 -2017 sezonundan itibaren iç saha maçlarını, yeni evi Akyazı Stadı'nda oynamaya hazırlanan Trabzonspor, eski mabedi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na da tarihine yakışır bir törenle veda etmeyi planlıyordu.

Bu doğrultuda önemli bir organizasyon hazırlayan Bordo Mavililer, son dönemde ülkede yaşanan gelişmeler nedeniyle önce konserleri, sonrasında ise komple organizasyonu iptal etme kararı aldı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Avni Aker’e veda organizasyonumuz ülkemizin içerisinde bulunduğu mevcut durum nedeniyle iptal edilmiştir.

Değerli taraftarlarımız,daha önce Gaziantep’teki saldırı nedeniyle konser bölümünü kaldırdığımız Avni Aker Stadyumu’na veda organizasyonumuz, ülkemizin sabah saatlerinden itibaren başlayan ve halen devam eden mevcut durumundan dolayı iptal edilmiştir. İlerleyen bir tarihte yeniden gerçekleştirmeyi planladığımız bu organizasyon için bilet alan taraftarlarımız ister paralarını iade alabilirler isterse yeni sezon formalarında hediye çeki olarak kullanabilirler. Bilet iadesiyle ilgili detaylar kısa süre içerisinde duyurulacaktır. Yaşanan bu durumu camiamızın hassasiyetle karşılamasını umud eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ