MENÜ

Advocaat'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Advocaat ve Mehmet Topal, yarın oynanacak Grasshoppers karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Advocaat'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Advocaat ve Mehmet Topal, yarın oynanacak Grasshoppers karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında ilk olarak Mehmet Topal söz aldı. Topal şunları söyledi:

"Biz avantajımızın farkındayız ama rehavete kapılmamalıyız. Oyunumuzu oynayıp galip gelmek istiyoruz."

"Kırmızı kart pozisyonu benim için çok üzücüydü. Cengiz'in önemli bir sakatlığına da sebep verebilirdim. Talihsiz bir andı."

"Bizler her zaman hocalarımızın oyun anlayışlarına uymak zorundayız. Elimden geleni yapıp takımıma faydalı olmaya çalışıyorum."


Dick Advocaat'tan Fenerbahçe yönetimine şok rapor


Dick Advocaat'ın açıklamaları ise şöyleydi:

"İlk 11'de kimler olacak, bunu yarın göreceğiz. Oyuncularıma da yarın açıklayacağım. Ciddiyetimizi asla kaybetmemeliyiz. İlk maçta oynadığımız oyundan memnun değildim. Ligde bana daha mutluluk veren bir oyun gördüm. Bir kez daha söylüyorum, yarın ciddi olmalıyız."

"Bir ya da iki oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili gelişme kaydederiz. Başkan'la gerçekten iyi bir görüşme gerçekleştirdik. Konuya fanatik ve coşkulu bir şekilde yaklaştı. Bir iki oyuncu daha almak istediğimizi söyledik."

Advocaat, bir muhabirin ""Hakim Ziyech ile ilgileniyor musunuz?" sorusuna ise "Biz tüm iyi oyuncularla ilgileniyoruz" cevabını verdi.


Fenerbahçe'nin muhtemel Grasshoppers 11'i



Josef ayrılıyor mu? Fenerbahçe'den açıklama

Haberin Devamı
YORUM YAZ