MENÜ

İşte Beşiktaş'ın 9 numarası: Samuel Eto'o

Forvet transferi konusunda hedeflerini bir bir eleyen Siyah-Beyazlılar, zamanın daralması ve yüksek maliyetleri göz önünde bulundurarak Antalyaspor’lu Samuel Eto’o’yla anlaşma sağladı. Hem futbolcuyla hem de kulübüyle el sıkışan yönetimin, dünyaca ünlü yıldızı her an resmen duyurabileceği bildirildi.

İşte Beşiktaş'ın 9 numarası: Samuel Eto'o

Transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren Beşiktaş, B planı olarak belirlediği Samuel Eto’o’ya zorunlu olarak dönüş yaptı.

Gündemdeki isimlerden Mario Gomez’in Wolfsburg’la anlaşması, Mario Balotelli’nin Şenol Güneş’in olumsuz raporuna takılması ve Christian Benteke’nin de Crystal Palace’a transferi sonrasında yönetim, Kamerunlu futbolcunun menaceriyle temas kurdu.

Geçen sezon Antalyaspor formasıyla çıktığı 31 Süper Lig mücadelesinde rakip fileleri 20 kez havalandırarak hâlâ formda olduğunu ispat eden 35 yaşındaki futbolcuya, yıllığı 2 milyon Euro’dan 1+1 yıllık anlaşma öneren Beşiktaşlı idarecilerin, Antalyaspor’la bonservis pazarlığına da başladığı ifade edildi.


Anderson Talisca İstanbul'da!


Antalya’dan Ümraniye’ye...

Tecrübeli futbolcunun yıllık 5 milyon Euro’yu bulan maaşını geçen sezon bir sponsor aracılığıyla ödeyen Antalyaspor Yönetimi’nin, bu firmanın yeni dönem için geri çekilmesi sonrasında yıldız ismin takımdan gönderilmesine sıcak baktığı ve Beşiktaş’tan 750 bin Euro’luk istekte bulunduğu bildirildi.

Siyah-Beyazlılar’ın ise Eto’o için Antalya’ya 500 bin Euro teklif ettiği, tarafların 600 bin Euro’da anlaşma sağladığı konuşuluyor. Antalyaspor’un geçen hafta Osmanlıspor’la oynadığı lig mücadelesinde sakatlığı sebebiyle görev yapmayan Eto’o’nun, kulüplerin resmi imzaları atmasının ardından Kara Kartal’a katılacağı bildirildi.


Beşiktaş Samuel Eto'o'yu transfer ediyor


Antalya’dan müjde geldi

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, dün bir TV programında yaptığı açıklamada Samuel Eto’o’nun gidişine izin verdiklerini söyledi. İlk etapta Beşiktaş’a Eto’o konusundaki tavrı sebebiyle tepki gösteren Öztürk, “Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Doğru şartlarda kulübün menfaatleri düşünülerek kesinlikle oyuncular ile yollar ayrılabilir. Beşiktaş Kulübü, büyük bir kulüptür ve yönetim olarak da Türkiye’de en iyi yönetilen kulüplerden bir tanesidir” dedi.


Jose Mourinho'dan Talisca açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ