MENÜ

Gençlerbirliği, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu ilk hafta maçında, sahasında konuk ettiği Gaziantepspor'u Stancu ve Vedat'ın attığı gollerle 2-0 yenen Gençlerbirliği, başkent derbisi hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirliği, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu ilk hafta maçında, sahasında konuk ettiği Gaziantepspor'u Stancu ve Vedat'ın attığı gollerle 2-0 yenen Gençlerbirliği, başkent derbisi hazırlıklarına başladı.

Hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde bir günlük izin sona erdi. Akşam saatlerinde yapılan çalışmaya tüm sporcular katıldı. 1-5 saat süren idmanda futbolcularla saha içerisinde bir toplantı yapan Teknik direktör İbrahim Üzülmez, 2-0 kazandıkları Gaziantepspor karşılaşmasındaki artı ve eksikleri futbolculara anlattı. Düz koşu ve ayak tenisi ile çalışma sona erdi.

Kırmızı Siyahlılarda Selçuk Şahin ve Ahmet Oğuz, Ankara derbisini kazanacaklarını ifade ettiler.

AHMET OĞUZ: "ANKARA HER ZAMAN BİZİM EVİMİZ"

Başkent ekibinin savunma oyuncusu Ahmet Oğuz, ligin ilk maçını değerlendirdi:

"Bizim için güzel bir galibiyet oldu. İyi oynadığımızı düşünmüyorum. Biz bu oyunun daha üzerinde oynayan bir takımız. Geçen senede bunu gösterdik. İnşallah daha iyi olacağız. Çünkü, Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu ve yeni yeni alışıyoruz. Kendi mevkiisinde Orhan Şam'ın transferi için hayırlı olsun diyorum. Onun tecrübelerinden yararlanıyorum. Beni birçok konuda uyarıyor" dedi

Ankara derbisine değinen Genç futbolcu Ahmet oğuz, "Ankara derbisi bütün Türkiye'nin beklediği Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Ankara'nın derbisi bizle Osmanlıspor. Tatlı bir rekabet olacak. Deplasmanda oynayacağız ama, Ankara her zaman bizim evimiz. Ankara'da favori yok ve inşallah 3 puanla döneriz" diye konuştu

SELÇUK ŞAHİN: "OSMANLISPOR LİGİN İYİ TAKIMLARINDAN"

Gençlerbirliği'nin tecrübeli isimlerinden Selçuk Şahin ise, "Sezona galibiyetle başlamak bizim açımızdan iyi oldu" diyerek şu açıklamaları yaptı: "Hazırlık maçlarında iyi değildik ama TSYD Kupası'nı kazandık. Lige de galibiyetle başladık ve gidişatımızı devam ettirdik. Galibiyetten daha önemlisi birlik ve beraberlik. Gollerden sonraki birliktelik güzeldi ve geçen yıl kaldığımız yerden devam ettiriyoruz. İnşallah bu sene Gençlerbirliği daha iyi yerlerde daha üst sıralarda olacak" dedi.

Başkent ekibinin tecrübeli oyuncusu Şahin, hafta sonu oynayacakları Osmanlıspor maçını da şu sözlerle değerlendirdi:

"Onlar da ligin iyi takımlarından biri oldular. Özellikle geçen sezon iyi bir sene geçirdiler. Bu sene de özellikle Avrupa'da çok iyi başladılar. Ligin bana göre kalbur üstü takımlarından bir tanesi ve zor bir karşılaşma olacaktır. Hem Ankara derbisi hem de zor bir takımla mücadele edeceğiz. Umarım kazanırız ve galibiyetlere devam ederiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ