MENÜ

Boluspor Diarra, Arapi ve Murat Yıldırım'ı transfer etti

Türkiye 1'inci Ligi takımlarından Boluspor, Mamadou Diarra ile 3 yıl, Renato Arapi ile 2 yıl, Murat Yıldırım ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor Diarra, Arapi ve Murat Yıldırım'ı transfer etti

Yeni sezona 4-1'lik Sivasspor galibiyeti ile başlayan kırmızı beyazlılar, Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle 3 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Kırmızı beyazlı külüp, Senegalli futbolcu Mamadou Diarra'yı 3 yılllığına, Arnavut defans oyuncusu Renato Arapi'yi 2 yıllığına, orta saha oyuncusu Murat Yıldırım'ı da 1 yıllığına renklerine bağladı.

Daha önce Bursaspor ve Samsunspor'da forma giyen Murat Yıldırım, Boluspor'a geldiği için mutluluk duyduğunu belirterek, "Çok samimi bir başkanla tanıştım. Boluspor'da mutlu olacağıma inandığım için geldim. Güzel bir ekip var. Güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum" dedi. Arnavut futbolcu Renato Arapi ise Boluspor'da elinden gelen en iyi performansı ortaya koyacağını belirtirken şunları söyledi:

"Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezonu ben 3 ay önce açtım. Buraya da daha önce geldim. Ön bir görüşme yaptık daha sonra ülkeme geri döndüm. Her şeyin olumlu sonuçlandığından dolayı da çok mutluyum. Hafta sonu da maçı izledim. Sivasspor'un favori olduğunu söylemişlerdi. Eğer onlar favoriyse biz favoriden daha iyiyiz demektir bu. O yüzden gördüklerimden çok mutlu oldum açıkçası. Hedeflerimize ulaşmak içinde elimden geleni yapacağım."

Sivasspor maçında attığı kafa golüyle ilk maçtan taraftarların sevgisini kazanan Mamadou Diarra ise, "İlk sözleşmemi Boluspor'da yaptım. Çok mutluyum. Sivasspor'a karşı ilk golümü attığım içinde çok mutluyum. İnşallah çok çalışarak buradaki en yüksek seviyeye çıkmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ