MENÜ

Şanlıurfaspor'da galibiyet sevinci

TFF 1. Lig’de dün sahasında Ümraniyespor’u 1-0 yenen Şanlıurfaspor, sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşanıyor.

Şanlıurfaspor'da galibiyet sevinci

Kulüp başkanı İsmail Bağıban, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa ve Gaziantep’teki terör saldırılarından duyduğu üzüntüyü belirterek başladığı konuşmasında, şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diledi.

Terör olayları nedeniyle buruk bir galibiyet sevinci yaşadıklarını ifade eden Bağıban, "Sezonun ilk maçını alıp, ilk avantajı yakalamak güzel. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Biz Şanlıurfalıyız ve takımımızı çok seviyoruz. Halkımız da bu takımla yatıp bu takımla kalkıyor. Bu başarı inşallah böyle devam eder. Tabii ki zorluklar yaşadık. Transfer eksikliklerimiz var inşallah onları da bu hafta içinde bitireceğiz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu.

Kulübün onursal başkanı Mehmet Ekinci de galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Şanlıurfaspor’un sıkıntılarını yavaş yavaş aştığını anlatan Ekinci, "Daha tam olarak da ’sezona hazırız’ diyemeyiz. İnşallah kısa sürede eksikliklerin katılmasıyla beraber herkesin gelip zevkle izlediği bir takım oluşur." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ