MENÜ

Karadeniz'in yeni kralı

Kasımpaşa maçının 2 gollü yıldızı Ogenyi Onazi’nin Trabzonspor macerası muhteşem başladı. Fırtına’nın 5 sezon ardından 2 gollü lig startının mimarı Nijeryalı, sadece attığı sayılarla değil, 90 dakikalık performansıyla da alkış aldı.

Karadeniz'in yeni kralı

Bu sezon kuruluşunun 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor, Süper Lig’e ‘Fırtına’ lakabına yakışır bir start verdi ve Kasımpaşa’yı etkili futboluyla 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maça damga vuran isim ise sezon başında İtalyan ekibi Lazio’dan alınan Nijeryalı orta saha Ogenyi Onazi oldu. Mücadeleyi 2 golle tamamlayan 23 yaşındaki yıldız, yalnızca attığı gollerle değil, maç içindeki istatistikleriyle de kendine hayran bıraktı.

İlk maçında tarihe geçti

Trabzonspor’da karşılaşmanın iki golünü atan Onazi, aynı zamanda Bordo-Mavili takımda 5 sezon aradan sonra lig başlangıcında iki gol atmayı başaran futbolcu oldu. 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan Nijeryalı futbolcu, 2010-2011 sezonunun ilk haftasında 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 gol atan Teofilo’dan sonra, sezona 2 golle başlamayı başaran isim oldu.

Yanal’ın yüzünü güldürdü

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, yeniden yapılanma adına kurduğu takımın önemli ayaklarından biri olan Nijeryalı oyuncu, ilk maçında Bordo-Mavililer’in yüzünü güldürdü. Trabzonspor’a geldiği ilk günden beri sağladığı uyumla dikkat çeken genç oyuncu, oynadığı güzel futbolu 2 golle süsleyerek yeni sezonda Fırtına’nın galibiyetle başlamasında önemli pay sahibi oldu.


Onazi fırtınası

Haberin Devamı
YORUM YAZ