MENÜ

Boluspor, lige galibiyetle başladı

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Sivasspor’u 4-1 yenen Boluspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, coşkulu, istekli ve arzulu başladıkları maçta istedikleri sonucu elde ettiklerini söyledi.

Boluspor, lige galibiyetle başladı

Çapa, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin favori takımına karşı oynamanın kendilerine gelecek adına bazı referanslar verdiğini belirterek, Sivasspor karşılaşmasının bekledikleri gibi geçtiğini söyledi.

Rakip takımda geçen sezon da oynayan 7 futbolcunun bulunduğunu vurgulayan Çapa, "Bu ligden transfer ettiği oyuncular da vardı. Bizde ise tam tersi. Eski sezondan 4, yeni sezonda yapmış olduğumuz transferler ve altyapıdan gelen 7 oyuncu vardı. Maça coşkulu, istekli ve arzulu başlayarak istediğimiz sonucu elde ettik. Lig maratonu başladı. Her hafta alınan sonuç ve oynadığımız oyun çok önemli. Biz de mümkün olduğu kadar dünkü çizgiyi korumaya ve üzerine koymaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Genç takım olmanın avantajları ve dezavantajlarının olduğunu dile getiren Çapa, coşkulu ve istekli olmalarının kendilerine büyük artı sağladığını aktardı. Çapa, "Zaman zaman biraz daha sakin oynamamız ve topu takımda tutmamız gerekiyor. Bunu ayarlamamız lazım. Bu hafta yayın olmadığı için de diğer karşılaşmaları izleyemedik. Diğer karşılaşmalarla ilgili çok yorum yapamayız ama bizim oynadığımız karşılaşmanın seviyesi ve temposunun çok yüksek olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu arada Boluspor, deplasmanda 27 Ağustos Cumartesi günü Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Karaçayır Mahallesi’ndeki tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ