MENÜ

Anadolu Efes yeni sezona "Merhaba" dedi

Anadolu Efes Spor Kulübü, büyük heyecana sahne olacak 2016-2017 sezonu öncesindeki Geleneksel Sezon Açılış Daveti'nde kulüp paydaşlarıyla bir araya geldi.

Anadolu Efes yeni sezona "Merhaba" dedi

Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen davete teknik kadro ve oyuncuların yanı sıra medya mensupları, kulübün bugüne kadar elde ettiği başarılarda katkı sağlayan basketbol adamları, partner firma temsilcileri ve kulübün iletişim faaliyetlerini birlikte yürüttüğü ajansların temsilcileri katıldı.

Ayrıca Geleneksel Sezon Açılış Daveti'ne Anadolu Efes Fan Club üyeleri de ilk defa katıldılar. Açılış etkinliğine aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda forma giyen oyuncular ve teknik kadroda görev yapmış isimler de katıldı.

ANADOLU EFES FAN CLUB ÜYELERİ VE KONUKLARI DA AĞIRLANDI

Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen Geleneksel Sezon Açılış Daveti'ne partner firma temsilcileri, kulübün iletişim faaliyetlerini birlikte yürüttüğü ajansların temsilcileri ve medya mensuplarının yanı sıra ilk defa Anadolu Efes Fan Club üyeleri de konuklarıyla birlikte katıldılar. Yeni transferlerle herkesten önce tanışıp tüm takım ve yönetim ekibi ile birlikte keyifli vakit geçiren Fan Club üyeleri, etkinliğe katılmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.

"BASKETBOLSEVERLERİ ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU'NA DAVET EDİYORUZ"

Yeni sezonla ilgili görüşlerini dile getiren Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise şu açıklamaları yaptı:

"Öncelikle bugün burada bizlerle olan ve kulübümüze katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Anadolu Efes Spor Kulübü ailesini bir arada görmek bizleri çok mutlu ederken, moral depolamamızı sağlıyor. Turkish Airlines Euroleague'in yeni formatı ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde seviyenin her geçen gün yükselmesi nedeniyle bizi fazlasıyla zorlu bir 2016-2017 sezonu bekliyor. Kulübümüzün 41. kuruluş yılında tüm paydaşlarımız ve özellikle taraftarlarımızın desteğiyle büyük başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Bu nedenle tüm basketbolseverleri Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağımız karşılaşmalara davet ediyor, sezonun kulübümüzün adına başarıyla tamamlanmasını diliyoruz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ