MENÜ

Ali Ay: Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz

Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de gösterecekleri performansın ardından Avrupa Kupaları'na katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Ali Ay: Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında deplasmanda Adanaspor'u geriden gelip 2-1 mağlup eden Bursaspor'un Başkanı Ali Ay, "Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz" dedi.

Adana'da bunaltan sıcak ve yüksek nem oranı nedeniyle otelin kapısından dışa çıkamadıklarına dikkati çeken Başkanı Ali Ay, "Takımımızın böyle bir sıcakta, yüksek tempolu maç oynaması gerçekten çok güzeldi. Futbolcularımızın olumsuz hava şartlarına karşın verdikleri yüksek mücadeleyi ayakta alkışlanması gerekir" diye konuştu.

"İyi mücadele verdik"

Kadrolarına birçok yeni oyuncunun girdiğine dikkat çeken Başkan Ali Ay, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Gerçekten iyi takımız. İlk maçların zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak Adana'daki hava şartlarıyla zorluk 2 katı oldu. Buna rağmen takımımız iyi mücadele verdi. Ancak zamana ihtiyacımız olduğu da gerçek. 3-4 hafta sonra herkes gerçek Bursaspor'u görecek. İlk 5 içerisinde yer alıp Avrupa'ya katılmak istiyoruz. Bunu başarabilmek için oyuncularımızın tempoları da giderek artacaktır. Şimdi bu hafta sahamızda Medipol Başakşehir'a pazar günü karşılaşacağız. Bursaspor olarak hedefimiz, mücadeleyi de kazanmak. Bunun içinde taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ