MENÜ

Akhisar Belediyespor'da 3 puan sevinci

Spor Toto Süper Lig'de sezona Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenerek başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan'ın devre arasındaki müdahalesi, takımına 3 puanı getirdi.

Akhisar Belediyespor'da 3 puan sevinci

Maç öncesi oyuncularını soyunma odasında konuşan Arslan, "Bizim için kolay yok. Ama hep beraber oynadığımızda, zoru kolay yaparız. Bugüne kadar hep birbiri için mücadele eden, arkadaşı için koşan bir takım olmaya çalıştık. Bugün de zor bir maç oynayacağız. Sakın mücadeleyi bırakmayın" dedi. İlk yarıda tel tel dökülen yeşil siyahlı ekipte Arslan, devre arasında yabancılardan Vaz Te ve Sami'yi oyundan alarak yerlerine yerliler Aykut ile Onur'u sahaya sürdü.

Oyuncu değişiklikleri sonrası ikinci yarıda hücum üstünlüğünü eline geçiren Akhisar Belediyespor, Rodallega ve yeni transfer Lopes'in golleriyle deplasmanda 3 puana uzandı.
Zorlu bir fikstürleri olduğuna ve özellikle ilk maçı kazanmanın önem taşıdığına vurgu yapan Cihat Arslan, şuları söylmedi:

"Bu hafta Galatasaray'ı ağırladıktan sonra Çaykur Rizespor deplasmanına gideceğiz. Sonra 4'üncü haftada son şampiyon Beşiktaş'ı konuk edeceğiz. Bu yüzden kazanmak önemliydi. Rakibimiz ilk yarıda pozisyona girip bizi sahamıza kapattı. İlk devre için mutlu değilim. İkinci yarıda değişiklikler karşılığını verince üstünlük elimize geçti."
Arslan, Van, Elazığ ve Gaziantep'teki son günlerdeki terör saldırılarını kınadığı ifade etti.

RODALLEGA KALDIĞI YERDEN

Akhisar Belediyespor'un gözdesi Hugo Rodallega, yeni sezona da golle başladı.

Geçen sezon ligde attığı 19 golle krallık yarışını, süper yıldızlar Beşiktaşlı Mario Gomez ve Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun ardından 3'üncü sırada tamamlayan Kolombiyalı futbolcu, Kayseri'de 66'ıncı dakikada attığı nefis frikik golüyle kilidi açan isim oldu. Transfer döneminde adı Galatasaray ve Trabzonspor'la anılmasına rağmen takımda kalan Rodallega, Lopes'in golüne de asist yaptı.

GALATASARAY MAÇINDA EN UCUZ BİLET 100 TL

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Galatasaray maçının bilet fiyatları belirlendi. Yönetim, bu sezon 3 büyüklerle oynanacak müsabakalarda biletlerin misafir ve Spil kale arkası 100, maraton 110, kapalı 130, VIP tribün 150 TL'den satılacağını açıkladı. Akhisar'da sezonluk kombine kart satışları çarşamba günü sonlandırılacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ