MENÜ

Adanaspor'un yeni transferi Ramos antrenmanda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, haftasonu deplasmanda oynayacağı zorlu Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sharjah FC takımından transfer edilen Brezilyalı stoper Mauricio Ramos da antrenamna katıldı.

Adanaspor'un yeni transferi Ramos antrenmanda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, haftasonu deplasmanda oynayacağı zorlu Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti.

Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik sorumlu Eyüp Arın yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Emre Uğur antrenmana katılmadı. Renan ise düz koşu yaparken, ısınma ve şut çalışması yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Ligin açılış maçında puan ve puanlarla başlamak istediklerini anlatan Arın, taraftarın coşkusuna karşılık vermek istediklerini ancak başaramadıklarını anlattı.

Bursaspor gibi bir takımı maçın büyük bölümünde zor durumda bıraktıklarını belirten Arın, şöyle konuştu: "Sıkıntılarımızdan birisi bir araya gelmeden böyle bir maça çıkmamdı. Maçın 8'inci dakikasından sonda oyuna tamamen hakim olan ve öne geçen, belki 2-0'ı bulsak daha rahat oynayacaktık. Bizi umutlandıran oyuncularımızın o günkü performansı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Taraftarımızın gerçekten Bursaspor maçındaki gibi olduğuna inanıyorum. Skor ne olursa olsun hem rakibi hem kendi oyuncusunu alkışladılar. Teşekkür ediyorum."

RAMOS ANTRENMANDA

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sharjah FC takımından transfer edilen Brezilyalı stoper Mauricio Ramos'u da değerlendiren Arın, tecrübeli oyuncu için şu sözleri söyledi:

"Ramos ile dün sohbet ettik. Brezilya liginde oynamış deneyimli bir oyuncu. Kendisi 'Ben deneyimliyim ama gençlerden öğreneceğim çok şey var' dedi. Onun da deneyimlerinden ekip olarak faydalanacağız."

Arın, Bursaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bekir'in önemli bir durumunun olmadığını Kasımpaşa maçında sahada olabileceğini, Renan Foguinho'nun ise durumunun netlik kazanmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ