MENÜ

On Numara sonuçları (24 Nisan) | On Numara bilet sorgulama

24 Nisan On Numara sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi'nde yapılan On numara çekiliş ile belli oldu. Vatandaşların merakla beklediği On Numara çekilişi her hafta Pazartesi günü saat 21.15 gibi gerçekleştiriliyor. On Numara sonuçları, On Numara'ya dair tüm detay ve bilgiler haberimizde...

On Numara sonuçları (24 Nisan) | On Numara bilet sorgulama

Her pazartesi günü merakla beklenen On Numara sonuçları 24 Nisan'da belli oldu. Vatandaşların ilgi gösterdiği şans oyunlarından biri olan On Numara, geçtiğimiz hafta 4 talihliyi 74'er bin TL ikramiye dağıtmıştı. On Numara bu hafta da heyecanla bekleniyordu. İşte 24 Nisan On Numara sonuçları...

24 NİSAN ON NUMARA BİLET SORGULA

24 Nisan On Numara sonuçları

2, 3, 4, 5, 8, 9, 12, 17, 18, 19, 20, 23, 27, 33, 36, 42, 52, 56, 66, 68, 69 ve 74


ON NUMARA'DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

On Numarada En Çok Çıkan Numaralar, 71, 35, 69, 36, 62, 19, 4, 23, 44 gibi sayılar olarak sıralanabilmektedir. Pek çok sitede araştırma yaparak en çok sayılara ve bu sayıların kaç kez çıktığına ulaşabilen oyun tutkunları, doğru analiz ve iyi takip ile de kazanma şanslarını arttırabilmektedirler. Her hafta yapılan çekilişlerde eğlenerek para kazanmak isteyen şans oyunu tutkunları, yasal şans oyunu sitelerinden yararlanarak ya da iddaa bayilerine giderek On Numara oynayabilmektedirler.

Dünyanın yeni eğlence anlayışını oluşturan şans oyunları, farklı çeşitlerle bahisçilerin hizmetine sunulmaktadır. Ülkemizin yasal oyun çeşitlerinden biri olan On Numarada En Çok Çıkan Numaralar oyun tutkunlarının yararlanabileceği ve daha fazla kazanmalarını sağlayacak olan durumdur. Siz de hem eğlenip hem de para kazanmak istiyorsanız On Numara şans oyunundan yararlanabilirsiniz.

ON NUMARA ÖZELLİKLERİ

İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.
On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.
İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.
On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,
10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.
On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.
On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.
On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.
On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ