MENÜ

Onazi fırtınası

Trabzonspor’un Nijeryalı dinamosu, ilk maçında yıldızlaştı. Ogenyi Onazi her iki devrede attığı birer golle Bordo-Mavililer’i zafere taşıdı, ‘tam isabet’ bir transfer olduğunu kanıtladı.

Onazi fırtınası

3.5 milyon Euro bonservis maliyetiyle Lazio’dan kadroya katılan Ogenyi Onazi, ilk resmi maçında kalitesini ortaya koydu.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın 11’de sahaya sürdüğü 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcu karşılaşmaya oldukça istekli başladı, girdiği tüm ikili mücadeleleri kazandı. 21. dakikada Kasımpaşa savunmasının hatasını çok iyi değerlendiren Onazi, rakiplerinden sıyrıldıktan sonra topu ağlara yolladı. Hırsı, gol sevincinden bile belli olan Onazi ikinci yarıda gaz kesmeden devam etti. Okay Yokuşlu ile çok iyi bir uyum yakalayan başarılı futbolcu, 74’te Yusuf Erdoğan’a ‘alda at’ dercesine bir pas gönderdi, ancak genç futbolcu değerlendiremedi.

Ersun Yanal’ı uçurdu...

Maç 1-0 bitecek derken yıldız futbolcu 90+1’de tekrar sahneye çıktı. Bu kez ceza sahası dışından Kasımpaşa kalecisi Eray’ı avlayan Onazi, rakibi adeta tek başına yıktı. Onazi’yi gollerden sonra teknik direktör Ersun Yanal özel olarak tebrik ederken, 24 yaşındaki yeni transfer daha ilk maçtan ‘tam isabet’ bir transfer olduğunu herkese gösterdi. Sezonun diğer maçları öncesi de taraftarlara umut verdi.

Castillo ile 63 dakika

Onazi ile birlikte Trabzonspor’un bir diğer flaş transferi olan Castillo da ilk 11’deydi. Özellikle ilk yarıda 2 kez tehlike yaratan başarılı kanat oyuncusu, hızı ve yüksek top tekniği ile dikkat çekti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın 63 dakika şans verdiği Castillo rakip savunmayı bir hayli zorladı. Castillo’nun yerine 63’te Mustafa Akbaş oyuna girdi.

11’de 5 farklı isim

Trabzonspor’da geçen sezonki kadroya göre 5 farklı isim 11’de görev aldı. Kiralık olarak gittiği Osmanlıspor’dan dönen Uğur Demirok ve Kayserispor’dan gelen Zeki Yavru’nun yanı sıra yabancılardan stoper Durica, Castillo ve Onazi sahaya çıktı. İkinci yarıda ise yeni transferlerden Bero ve Suk oyuna girdi. Takımın bir diğer yenisi sol bek İbanez ise kulübede bekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ