MENÜ

N'Doye kadroya giremedi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi kadro dışı bırakıldıktan sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara dahil edilen Senegalli golcü Dame N’doye, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

N'Doye kadroya giremedi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi kadro dışı bırakıldıktan sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara dahil edilen Senegalli golcü Dame N’doye, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Slovakya ve Macaristan’daki kamp performansıyla Teknik Direktör Ersun Yanal’ı memnun eden 31 yaşındaki deneyimli golcünün yıllık ücretinde indirime gitmesi beklenirken, forvet oyuncusunun Kasımpaşa mücadelesinde kadroda yer almadı.

Koreli Suk sınıfı geçti

Spor Toto Süper Lig’deki ilk maçında Kasımpaşa’yı 2 golle deviren Trabzonspor, sonuca yeni oyuncularıyla ulaşırken, transferlerin performansı göz doldurdu. Ersun Yanal’ın henüz hazır olmaması sebebiyle yedek soyundurduğu Porto’dan transfer Güney Koreli Hyun-Jun Suk, 61. dakikada Muhammet Demir’in yerine oyuna dahil oldu ve performasıyla umut verdi. 17 kez topla buluşan ve girdiği ilk pozisyonda gole çok yaklaşan 25 yaşındaki golcü, gelecek için umut dağıttı. Güney Koreli iki gazeteci de basın tribününde Suk’un performansını takip etti.

Taş gibi stoper Jan Durica

Trabzonspor’un Lokomotiv Moskova’dan kadrosuna kattığı Slovak savunmacı Jan Durica, Kasımpaşa karşısında mükemmele yakın bir mücadele sergiledi. İlerleyen yaşına karşın hızı ve çevikliğiyle dikkat çeken deneyimli stoperin Uğur Demirok’la uyumu da dikkat çekti. Castro ve Koita’ya göz açtırmayan Durica, uzun süredir stoper konusunda sıkıntı yaşayan Trabzonspor’un galibiyetinde önemli rol oynadı.

Onur Kıvrak iyi başladı

Kasımpaşa karşısına kaptanlık pazu bandıyla çıkan Trabzonspor’un tecrübeli eldiveni Onur Kıvrak, ilk maçta ortaya koyduğu performansla takım arkadaşı Alvaro Esteban’a gözdağı verdi. Kalesine gelen 3 şutta 3 başarılı kurtarış yapan 28 yaşındaki milli kalecinin önünde görev yapan savunmacılarla uyumu da oldukça iyiydi.

Bir tek Okay Yokuşlu

Geçen sezonun son haftasında Kasımpaşa’ya 6-0 mağlup olan Trabzonspor, bu sezonun ilk haftasında aynı rakibi karşısında ilk 11’de 10 farklı oyuncuyla mücadele etti. Geçen sezonun ardından 93 gün sonra yine Kasımpaşa’yı sahasında ağırlayarak sezona başlayan Karadeniz ekibinde, sadece Okay Yokuşlu, iki maçta da görev alan tek isim oldu.





Haberin Devamı
YORUM YAZ