MENÜ

Cihat Arslan: Şerefsizlerin Allah belasını versin!

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kayseri deplasmanından 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ama terör olaylarından dolayı bir taraflarının da yaralı olduğunu söyledi. Arslan ayrıca iyi yarıda yapılan değişikliklerle oyun üstünlüklerini kazandıklarını belirtti. Arslan ülkemizde yaşanan terör olaylarına sert tepki gösterdi.

Cihat Arslan: Şerefsizlerin Allah belasını versin!

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Akhisar Belesiyespor, deplasmanda Kayserispor’u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Zorlu bir maçtı. İlk yarı Kayserispor bizden daha üstün oynadı. Bizi kendi bölgemizde kapattı. İlk yarı için olumsuzum. Ama ikinci yarı yapılan değişiklikler karşılığını verince oyun üstünlüğü elimize geçti” dedi.

Lige 3 puanla başlamanın önemli bir moral olduğunu belirten Arslan, “Çok zorlu bir periyodumuz vardı. İlk periyodu kazandığımız için mutluyum. Oyuna sonradan giren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Onların katkısı bizim galibiyetimizde önemli katkısı oldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü var; ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.’ Söz konusu terör olaylarına karışan terör örgütlerini lanetliyorum. Gaziantep, Van, Elazığ’daki saldırıları. Gaziantep’teki şerefsizce saldırıyı kınıyorum. Gönlümüzün bir tarafı da yaralı. Yaralılara sağlık diliyorum. Bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Şerefsizlerin Allah belasını versin” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ