MENÜ

Trabzonspor 2-0 Kasımpaşa

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, evinde Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup etti. Ersun Yanal komutasındaki Bordo-Mavililer'e zaferi getiren golleri yeni transfer Onazi kaydetti. Hanesine 3 puan yazdıran Karadeniz temsilcisi yeni sezona 'Fırtına' gibi başladı.

Trabzonspor 2-0 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'de hayal kırıklıklarıyla noktaladığı geçen yıl sonrası yeni sezon için bambaşka bir kadro oluşturan Trabzonspor, ceza sebebiyle seyircisiz oynanan ilk hafta maçında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmada Ersun Yanal'ın öğrencileri, Lacivert-Beyazlı rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek sezona 3 puanla başlangıç yaptı.

Bordo-Mavili takıma galibiyeti getiren golleri 21'nci ve 90+2'nci dakikalarda Ogenyi Onazi filelere gönderdi. İtalyan ekibi Lazio'dan transfer edilen Nijeryalı futbolcu, böylece ilk resmi maçında golle tanışmış oldu.

Bu skorla Karadeniz temsilcisi puanını 3 yaparken, İstanbul ekibi puansız kaldı.

Ligin ikinci haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor ile kozlarını paylaşacak. Rıza Çalımbay komutasındaki Kasımpaşa ise evinde Adanaspor ile karşılaşacak.

FOTOĞRAF: SERKAN HACIOĞLU

Haberin Devamı
YORUM YAZ